≫ 

Nenad Jezdić je glumčina: Pogledajte kako priča na engleskom jeziku, spreman je za Holivud (VIDEO)

U sceni koja je privukla veliku pažnju glumac je pričao na engleskom jeziku

  • 27

Glumac Nenad Jezdić dokazao je i u seriji "Državni službenik" zašto je jedan od najboljih srpskih glumaca, a čini se da bi svojom pojavom, harizmom i glumačkim umećem vrlo lako mogao dospeti i do Holivuda.

Kada odgledate scenu iz sedme epizode serije biće vam jasno o čemu govorimo - Nenad apsolutno nikoga ne može da ostavi ravnodušnim, te zbog čega bi samo dve sekunde bile dovoljne da osvoji i svet.

U ovoj epizodi je maestralno odglumio od početka do kraja - kao i uvek. Čovek koji nonšalantno nosi svoje uloge, uverljivo i uvek sasvim drugačije nego prošli put, definitivno je zaslužio veliki aplauz.

Fantastična scena kada sa sjajnim Milanom Marićem razgovara o tome kako da se "dokopaju" opasnog teroriste, a da ne prave previše buke - sigurno će postati kultna.

Milan Marić mu kaže, kao mladi državni službenik, da planira da na "foru" uhvati teroristu, a tu Jezdić savršeno odgovara: "Foru? Foru? Nemoj da kažeš mojima za foru, ukrašće ti je..."

Takođe, u epizodi emitovanoj u subotu, 4. maja, Jezdić je prvi put govorio na engleskom jeziku, zajedno sa glumicom Jelenom Stupljanin, koja se takođe odlično snašla.

Da je u Holivudu, bio bi svetska zvezda!

Spreman je za Holivud, i to odavno! Printskrin: Youtube/Gledaj domace

Scenu pogledajte na snimku u nastavku teksta, od 44. minuta: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA