≫ 

"Tužno je što vam je čudno kad vidite da ima pevača koji su posvećeni zdravom životu": Sloba novim statusom potkačio hejtere (FOTO)

Sloba je reagovao na Instagramu

  • 24

Sloba Radanović rešio je da obračuna sa hejterima. Pevač je oglasio na Instagramu, a svojim kritičarima je posvetio sledeći status.

- Tužno je što vam je čudno i senzacionalno kad vidite da ipak ima pevača, javnih ličnosti... koji su posvećeni treningu i zdravom načinu života. Pevač po default-u ne mora da pije i da se drogira. Ili sam ja možda blenta i not cool - napisao je Sloba na popularnoj društvenoj mreži.

Status Slobe Radanovića Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Inače, Sloba se pohvalio novom slikom iz teretane, pri čemu su u prvom planu bili njegovi mišići.

VIDEO: Slobu smo stavili na težak zadatak, da li je prepoznao Kiju iz mlađih dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    6. maj 2019 | 14:58

    Tako je Slobo , sad si pravi ...

  • ??

    6. maj 2019 | 18:12

    A Kijevci sta je sa Draginjom? Vise ne vredjate tu zenu?

  • MM

    6. maj 2019 | 10:18

    Slobodan je odlican pevac. Vidi se da je momak inteligentan i nacitan. Jedino za sto ga osudjujem je kako je mogao dragulj zameniti za jednu klosarku! Tu ga nikada necu shvatiti, ali hvala Bogu pa se na vreme opametio. Cesto sam pomislila,i ako ne verujem u te stvari, da li mu je Anabela nesto uradila , jer u Zadruzi meni taj momak nije bio sav svoj. Pogledajte klipove, taj momak je normalan i drag sa Kijom, a sa Lunjarom je imao leki cudan i ludjacki podled kao da je bio opsednut!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA