≫ 

Ministarke i Lexington ukrstili glasove i talente, a sada je pesma "Kad anđeli padnu" konačno ugledala svetlost dana (VIDEO)

"Kad andjeli padnu" šalje jaku poruku - da samo uz ljubav mozemo da pobedimo sve neprilike koje nam današnje vreme donosi

  • 1

Pesma koja će zasigurno obeležiti proleće ali i predstojeće leto je "Kad anđeli padnu" u izvodjenju grupe Lexington i Ministarki. Neočekivani spoj dva popularna benda dogodio se spontano i rezultirao novom duetskom numerom na opštu radost publike koja prati njihov rad.

Jovanin i Bojanov vokal savršeno su se uklopili u emotivnoj baladi, ali su i posebne energije koju oba izvođača poseduju dale ovoj pesmi ono nešto što izdvaja.

Lexington band i Ministarke Frontmen Lexington benda, Foto: Promo/Nemanja Dedović

- Jovana je neko koga izuzetno cenim i poštujem i kao osobu i kao pevača, pored toga supruga je mog dragog kolege Saleta Tropika. Ništa manje reči hvale nemam ni za Ministarke. Jako sam zadovoljan saradnjom sa njima, i mislim da će naš spoj i ova numera brzo doći do srca publike - kaže Bojan.

Jovana je istakla da je ljubav između Ministarki i Lexingtona obostrana, i da se oseća priviliegovanom što su novi duet upravo napravile sa njima.

Lexington band i Ministarke Jovana Pajić, Foto: Promo/Nemanja Dedović

- Leksingtonci su momci velikog srca i još veće duše i talenta. Svoj put su gradili i grade bez skandala i puštajući da kvalitet i rad dopru sami do publike u čemu su i uspeli. I sama se vodim ovakvim manirom građenja karijere. Kada smo odlučili da radimo zajedno i kad smo čuli pesmu znala sam da je to to i da je pun pogodak - poručuje Jovana.

"Kad andjeli padnu" šalje jaku poruku - da samo uz ljubav mozemo da pobedimo sve neprilike koje nam današnje vreme donosi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA