Rasta najavio spektakularan nastup na festivalu ULAZ! (VIDEO)

Tokom tri uzbudljiva dana od 11. do 13. jula na platou Beogradskog sajma, posetioci će imati  jedinstvenu priliku da uživaju u više od 45 koncerata na tri posebno osmišljene tematske bine

  • 11

Ovog leta Beograd će postati najveća diskoteka pod otvorenim nebom zahvaljujući novom premium festivalu popularne domaće muzike - ULAZ, koji će okupiti najzvučnija imena Balkana.

Tokom tri uzbudljiva dana od 11. do 13. jula na platou Beogradskog sajma, posetioci će imati  jedinstvenu priliku da uživaju u više od 45 koncerata na tri posebno osmišljene tematske bine.

Jedan od glavnih izvođača Stefan Đurić Rasta rekao je da je izuzetno uzbuđen povodom svog učešća na festivalu ULAZ i najavio brojna iznenađenja, kao i malo drugačiji nastup u odnosu na ono na šta je njegova publika navikla.

MAC, Arena, MUSIC AWARDS CEREMONY Rasta, Foto: Nikola Tomić

Pored vatrenih fanova, koje željno očekuje, popularni reper raduje se i druženju sa novom publikom, koja nema toliko prilike da uživa u njegovim redovnim nastupima.

Rasta je poručio da je festival kao što je ULAZ nedostajao na regionalnoj muzičkoj sceni, kako bi izvođači mogli da se na pravi način predstave svojim obožavaocima i obraduju ih raskošnim audio i vizuelnim scenskim doživljajem.

Pored Raste, koji je jedna od glavnih zvezda impozantne IDJTV bine, balkansku trep i pop scenu upotpuniće Nikolija, THCF, Teodora Džehverović, Corona i Rimski, kao i mnogi drugi.

Na bini Koreni publika ća imati priliku da uživa u izvornoj, narodnoj muzici i uživo čuje legendarne hitove izvođača poput Ane Bekute, Harisa Džinovića, Vesne Zmijanac, Milice Todorović, Zvonka Bogdana, dok će bina Ulaz biti posvećena najvećim zvezdama popularne muzike, a na njoj će pored mnogih nastupiti Željko Joksimović, Tropiko bend, Aleksandra Prijović, Aco Pejović, Saša Matić i Petar Grašo.

Festival ULAZ ugostiće publiku iz celog regiona - Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Bugarske - koja će se okupiti kako bi na jednom mestu uživala u svetskom provodu pod zvezdama.

Pored spektakularnih performansa velikih zvezda, posetioci će imati mogućnost uživanja u luksuznoj VIP zoni, sa koje se pruža pogled kako na Beograd, tako i ceo festivalski prostor.

ULAZ će ljubiteljima popularne muzike prirediti najluđi provod koji će predstavljati jedinstvenu mešavinu beogradskih klubova i splavova sa najpopularnijim svetskim žurkama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radan

    7. maj 2019 | 20:20

    Ko ovoga cirkuzana slusa.on kukulece ovo ne moze da se kaze da peva.Strasno i jadno.

  • kralj

    7. maj 2019 | 20:08

    dajem sve svoje I radim sledecih 20 god za nulu ako ovaj tip Ima osnovnu skolu .... SRBIJO!

  • iva

    7. maj 2019 | 19:49

    Je l’ na plejbek?😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA