"Ako se već kaljaš, nemoj da se valjaš!" Dušica Jakovljević bez dlake na jeziku odbrusila Kiji usred emisije!

Dušica i Kija na ratnoj nozi, svađa usred emisije

  • 86

Kija Kockar i Dušica Jakovljević članice su žirija šoua "Pinkove zvezde", te tokom emisija često dođe do sitnih rasprava između njih dve.

Međutim, tokom poslednje emisije njih dve su ušle u mali sukob.

Naime, grupa koja se predstavila plesnom tačkom učinila je to uz pesmu Kockareve, a isti su dobili pozitivan komentar za igru, a negativan za izbor kompozicije, od strane Jakovljevićeve.

Dušica Jakovljević Dušica Jakovljević, Foto: Marko Jovanović

- Što se mene lično tiče, vi ste bili sjajni. Uvek su plesne grupe najviše energije unosile u ovakav vid šou programa. Vidi se da imate veliko iskustvo, zbog toga sam očekivala da vidim od vas još nešto, a ne samo igranje uz Kristininu pesmu. Izdvojte se malo kao što ste se izdvojili po sinhronitetu - rekla je Jakovljevićka koju je Handanović odmah upitao da li možda zna kako ide refren Kijine pesme, ali je ona izbegla da bilo šta otpeva.

- Odličan izbor pesme, predlažem da sledeći put izaberete neko pesmu koju je radio Handanović, ili čak njegovu pesmu koju je otpevao kao autorsku. Prestanite oboje da peckate moju pesmu. Ne može da se dira moja pesma i da se ne očekuje da odgovorim - rekla je Kristina, a Dušica joj je odmah uzvratila.

Kristina Kija Kockar Kija, Foto: Marko Jovanović

- Kristina, ako već padneš, nemoj da se kaljaš. Ako se već ukaljaš, nemoj da se valjaš - kratko je rekla voditeljka, a Kristina se samo nasmejala ne želeći da se uvlači u dalju raspravu u emisiji "Pinkove zvdezde".

VIDEO: Kija: Sloba i ja se peckamo u žiriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojkan

    7. maj 2019 | 20:27

    Pa dok ju je Dusica podrzavala u z1 onda je Dusica bila vrh, obrazovana i pametna voditeljka a sad kad je obrnuto odma je druga prica! Pa niste fer kijevci bas ste licimerni! Ali ok, to ste videli od gazdarice pa vam nije ni zameriti! Zna Dusica kako i iz kog blata je ovaj teletabis izgmizao pa zato sad i ne valja! Ove se i rodjeni otac stideo!

  • Cile

    7. maj 2019 | 19:51

    Ja mislim da bi mi ljudi zdravog razuma ili kako nas oni zovu- hejteri- trebalo da bojkotujemo kijevce! Odnosno, da ne odgovaramo i ne dajemo paznju na njihove ogranicene komentare bez ijednog valjanog argumenta! Za njih smo mi po njihovoj logici lunini fanovi a to naravno nije tacno jer su i jedna i druga sramota za Srbiju pored ostalih rijaliti nakaza! Bojkotovati njihove gluposti pa nek se svadjaju sami sa sobom ko i gazdarica Kija im!

  • Zis

    7. maj 2019 | 19:53

    Ova Kija gora od ovih politicara ima je na svakom kanalu ,dojadi čoveče,sve ona zna u sve se razume .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA