≫ 

Andreana je sad u vezi sa oženjenim čovekom, a žali se na prevare bivšeg muža: Varao me je, a ja sam dobar čovek koji nikog ne želi da povredi

- Nikada nisam komentarisla priče da me je varao, ali ja sada mogu tvrdim da jeste. Ženu ne možeš da lažeš, ona to mora da zna, samo bi trebalo da prizna sebi. Ja sam priznala - rekla je pevačica

  • 13

Andreana Čekić već nekoliko meseci u vezi je sa oženjenim Markom Miloševićem koji je, prema rečima njegove žene Marine, nju i dete ostavio, nakon čega nije pitao ni kako su, niti ih je video.

Iako ne govori o novoj vezi i oženjenom dečku, Andreana je progovorila o bivšem mužu Ivanu Miladinoviću, rekavši da sada može da kaže da ju je varao.

- Želela sam ja da budem prva koja će reći da se razvodimo, kako se ne bi spekulisalo u medijima zbog čega smo se rastali. Za sebe mogu da kažem da sam dobar čovek jer uvek sam gledala da nikoga ne povredim - rekla je Andreana i dodala:

Andreana Čekić, Ivan Miladinović Andreana Čekić sa bivšim mužem Ivanom Miladinovićem, Foto: Instagram/andreanacekic

- Jedno što sam posle razvoda pogrešila jeste to što sam nastavila da radim sa njim i što sam ga ostavila da stanuje kod mene dok ne sredi svoj stan, ali toga sam tek sada svesna. Ne mogu njega da krivim, jer svako radi najbolje kako zna. Mi smo godinama sarađivali, ali sada prvi put kažem pred kamerama da tu nikada nije bilo neke ljubavi, kasnije smo to tek shvatili. Bukvalno sam se jednog jutra probudila, skuvala nam kafu i započela temu sa njim uz rečenicu: "Srećo moja, daj da priznamo jedno drugom da se ne volimo kao muž i žena" - objasnila je Čekićeva.

- Nikada nisam komentarisla priče da me je varao, ali ja sada mogu tvrdim da jeste. Ženu ne možeš da lažeš, ona to mora da zna, samo bi trebalo da prizna sebi. Ja sam priznala - rekla je pevačica u emisiji Estradanje, priznavši da je srećna sa novim partnerom.

Veliku ispovest Markove žene pogledajte OVDE.

VIDEO: Andreana Čekić i njen oženjeni dečko uhvaćeni na aerodromu

VIDEO: Verila se lepa ćerka Bobana Rajovića, a pevač je za nju i budućeg zeta imao jasnu poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • F

    9. maj 2019 | 11:28

    Vidi joj se po faci da je zla 👹

  • Tina

    9. maj 2019 | 09:57

    Ti si dobar covek? Koja budala.

  • Јасмина

    9. maj 2019 | 11:33

    А ти јаднице,решила да докажеш да можеш исто тако.Уништила си жени брак а детету отела оца.Јадна си да јаснија не можеш бити....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA