≫ 

"Ta devojka pravi karijeru na osnovu toga što je ispala debil!" Đorđe David žestoko opleo po Kiji, a onda otkrio kad je upoznao Karleušu i gde su se sretali!

- Ona je pevačica kao što sam ja astronaut! - rekao je roker o Kiji

  • 84
Djordje David, Karleusa, Kija Foto: Nikola Tomić, Foto: A. Nalbantjan, Facebook

Đorđe David otkako je postao član žirija "Zvezda Granda" skrenuo je pažnju javnosti posebno zbog svog odnosa sa Jelenom Karleušom. Njih dvoje se odlično slažu, iako ranije nije bilo tako.

U intervjuu okoreli roker je otkrio kako se danas slaže sa pevačicom i zašto je pristao da dođe u "Grand", koji je godinama pljuvao.

- Ukapirao sam da sve preko noći može da se promeni. Počeo sam da se osećam glupo... Moj dolazak u "Grand" pokazuje koliko sam u glavi evoluirao! - kaže on.

Đorđe David, zvezde granda Foto: A. Nalbantjan

Roker je potom izneo svoje mišljenje o Saši Popoviću.

- Saša je ozbiljan Baja Patak, direktor cirkusa u kom se mi nalazimo. Veličina je u tome da pružiš ruku i najvećem oponentu. A Saša je to uradio. Što sam stariji, sve više kapiram da je glupost ta jogunastost koju sam imao kao zakasneli pubertetlija do svoje 48 godine - priznaje roker.

Saša Popović Saša Popović, Foto: Nikola Tomić

Nakon ovoga David je progovorio i o Karleuši sa kojom ranije nije bio u dobrim odnosima.

- Kad moj oponent postane majka, prestajem da ga gazim. Tako je bilo i sa Karleušom. Ona oseti krv kao ajkula na 100 kilometara, ali mi je uprkos tome dobronamerno prišla, čak me je najavila u novinama. Postidela me je tim crvenim tepihom koji je bacila ispred mene. Rekla je da umesto Ace Lukasa u žiri dolazi mnogo dobar frajer. To je veći efekat napravilo nego da mi je zviznula šamarčinu i nazvala me smradom koji joj je došao na crtu. Zbog te njene mudrosti i širine osetio sam se postiđeno. Posle ovoliko vremena provedenog sa njom i Popovićem mogu da kažem da su oni ozbiljne drugarčine i sjajni profesionalci - rekao je Đorđe.

Na pitanje da li ima razumevanja za njene ispade u poslednje vreme, rekao je sledeće:

- Apsolutno. Kad sediš pored osobe koja je takve stvari doživela, moraš da uključiš radare. U nekoliko situacija me je ujela. Ona duboko zabode zube, ali prećutim jer sam muškarac, imam mozga i kapiram koje stvari joj se dešavaju. Koliko god glupo zvučalo, apsolutno sam na njenoj strani u ovoj priči.

- Ne prećutim joj baš sve. Pogotovo ne sad kad se diže tenzija u takmičenju. Ne mogu više da je trpim, mislim da će tek krv teći na sve strane! Ali siguran sam da u tom ratu niko nikome neće sipati go*na za vrat - kaže David.

Jelena Karleuša, Grand, Zvezde Granda Jelena Karleuša, Foto: ATA Images

Roker je potom otkrio kada je upoznao Jelenu Karleušu.

- Sretao sam je po klubovima krajem osamdesetih i početkom devedesetih, kada je bila na početku karijere. Ja sam tamo izlazio, a ona je dolazila sa ozbiljnom kamarilom, koja je išla iza nje i štitila ju je. Gde god se pojavila, svi su padali u nesvest. Uvek je bila okružena obezbeđenjem, niko nije mogao da joj priđe. Tad je imala 'predrkaniji' stav - rekao je on, a zatim ispričao u kakvom sećanju mu je ostala njena majka Divna.

Jelena i Divna Karleuša Jelena i Divna Karleuša, Foto: Promo, kafana "Aj da probamo"

- Ona je gomili nas koji smo tada bili mladi glumci ili tek počinjali da se bave rokom otvarala mnoga vrata, gostovali smo u njenim emisijama... Nesebično je svima pomagala šakom i kapom. Pored toga, bila je ozbiljna riba, svi su gledali u nju kao u Boga. Možda ovo nekome neće da se dopadne, ali Divna je bila tada bolja riba nego što je Jelena. Meni tada, kao okorelom rokeru, JK je bila fuj - priznao je on.

Đorđe David Đorđe David, Foto: Marko Jovanović

David je potom progovorio o najpoznatijim rijaliti učesnicima.

- Znam za Kiju i Slobu kao dvoje ljudi koji su bili u braku, pa se on na televiziji kresnuo sa drugom dok je ona to gledala od kuće, pa je i ona ušla u isti rijaliti da bi mu očitala lekciju. Ta devojka pravi karijeru na osnovu toga što je ispala debil, a bude predstavljena kao umetnik!? Ona je pevačica kao što sam ja astronaut! Ne kažem da čuda ne postoje. Ko u njih veruje, taj čuda i stvara, ali nemojte da se zajebavamo! Kija je rijaliti proizvod 21. veka, one vrste površnosti na koju ja ne mogu da pristanem. Starlete su mi tek posebna priča - kaže on i otkriva šta misli o njima:

Kija Kockar, Sloba Radanović Kija i Sloba, Foto: Nikola Tomić

- Vidim da je ponovo aktuelna priča o nazovi elitnoj prostituciji. Znate, postoji dildo za vaginalnu upotrebu, ali i onaj koji može i za anal. Prostututke su kao taj prvi dildo, a ove elitne su sa više funkcija. Ma spalio bih se na Trgu kada bi mi sad neka proročica rekla da će mi ćerka ući u rijaliti i pričati kolika joj je cena kao elitne prostitutke!

VIDEO: Kija Kockar promovisala svoju knjigu: Sama sam je napisala, ona je za žene i devojke:

VIDEO: "Jelenu kao da je neko golu šutnuo u kavez za MMA fajt!" Ove reči Đorđa Davida će Karleuša dugo pamtiti!

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MBd

    9. maj 2019 | 23:49

    Možete da pričate o Kiji šta god hoćete, ali činjenice pokazuju samo jedno, Kristina Kija Kockar je uspesna, pametna, harizmtična i voljena javna ličnost koja je bez sumnje svojom ljubavlju, iskrenošću i energijom definitivno osvojila čitav region a i šire. Četiri hita, knjiga, puni klubovi i to za svega par meseci.

  • dragana

    10. maj 2019 | 08:24

    Pljuvao na grand pa zavrsio tamo. Sad pljuje rialityje ... analogija jasna

  • Milica

    10. maj 2019 | 07:54

    Zaista se cuda desavaju! Djordje David u Zvezdama Granda hvali Karleusu i Sasu Popovica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA