≫ 

Zavirite na luksuznu proslavu 18. rođendana sina Dragane Mirković! Sve je prštalo od luksuza u dvorcu, a tek da vidite rođendansku tortu (FOTO)

Slavlje je upriličeno u srednjevekovnom dvorcu Ebenfurt nadomak Beča, koji je u vlasništvu Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića

  • 25
Dragana Mirkovic slavi punoletstvo sina Marka Srednjevekovni dvorac Ebenfurt nadomak Beča, dom Dragane Mirković i Tonija Bijelića Foto: Promo

Srednjevekovni dvorac Ebenfurt nadomak Beča, vlasništvo Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića, nakon mnogo godina renoviranja prvi put je otvorio svoje kapije da ugosti odabrane zvanice na gala proslavi koju su organizovali povodom punoletstva njihovog sina Marka.

Čitav događaj folk carica i ugledni austrijski biznismen planirali su mesecima jer im je želja bila da porodici, prijateljima, članovima diplomatskog kora, gostima iz vrha političkog, kulturnog i drugih sfera javnog života prestonice Austrije, ali pre svega slavljeniku Marku, njegovoj sestri Manueli i njihovim prijateljima prirede događaj za pamćenje. Sudeći po reakcijama, u tome su i uspeli.

Dragana Mirkovic slavi punoletstvo sina Marka Dragana Mirković na proslavi punoletsva sina Marka Foto: Promo

- Prvo što mi je Marko dan posle proslave rekao bilo je da je jedino za čime žali u vezi proslave to što se završila. To je značilo da je sav rad, energija, kreativnost i ljubav koje smo uložili Toni i ja u njegovo slavlje vredelo i srce mi je bilo prepuno – rekla je folk zvezda i priznala da je uživala u svakom trenutku organizacije, ali pre svega u činjenici da su svi gosti uživali.

- Ja inače, kao što je poznato, uživam da usrećim sebi drage ljude i da im priedim događaje za pamćenje. Kada su moja deca u pitanju to se umnožava u beskraj i zaista smo i Toni i ja bili presrećni kada smo videli izraze na licima gostiju od ulaska pa do kraja slavlja. Ova proslava i jeste bila naš rođendanski poklon Marku i sve je bilo podređeno njegovom uživanju i provodu njegovih gostiju.

Dragana Mirkovic slavi punoletstvo sina Marka Dragana Mirković i Toni Bijelić Foto: Promo

Uvek smo isticali da smo ponosni na svoju decu, Marko možda zvanično i nije više dete ali je naša ljubav ista a ponos još veći jer znamo da je izrastao u divnog mladog čoveka – prenosi svoje utiske presrećna Dragana.

Sama proslava trajala je dvanaest sati a sve se odigravalo u centralnom atrijumu dvorca koji je bio specijalno dekorisan za ovu priliku. Iako su Marko i Manuela mnogo okrenutiji svetskoj muzičkoj sceni nisu izostali ni balkanski zvuci a posebnu muzičku poslasticu predstavljali su nezaobilazni trubači.

Dragana Mirkovic slavi punoletstvo sina Marka Trubači na proslavi punoletstva sina Dragane Mirković i Tonija Bijelića Foto: Promo

Ipak, najemotivniji trenutak bila je video poruka koju su snimili Dragana, Toni, Manuela, kao i neki od Markovih najbližih i najdražih ljudi a koja je sve prisutne ganula do suza.

- Svi smo mu čestitali rođendan, evocirali uspomene i govorili mu iz srca šta mu želimo i to je zaista sve nas dirnulo kako dok smo snimali, tako i kada smo gledali. Upravo ta emocija i jeste nešto što je obeležilo njegov rođendan i po čemu ćemo sve ovo pamtiti - zaključuje folk zvezda.

Pogledajte još fotografija sa slavlja.

Dragana Mirkovic slavi punoletstvo sina Marka Dragana Mirković i Toni Bijelić Foto: Promo
Dragana Mirkovic slavi punoletstvo sina Marka Proslava punoletstva sina Dragane Mirković i Tonija Bijelića Foto: Promo

Dragana Mirkovic slavi punoletstvo sina Marka Proslava punoletstva sina Dragane Mirković i Tonija Bijelića Foto: Promo
Dragana Mirkovic slavi punoletstvo sina Marka Rođendanska torta Foto: Promo

Pogledajte koje svetske zvezde su čestitale punoletstvo sinu Dragane Mirković i Tonija Bijelića:

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Ovako su poznati cestitali punoletstvo sinu pevacice Dragane Mirkovic, Marku! Vise na Telegraf.rs Follow/Pratite: ➡️ @telegraf.rs .. .. .. #draganamirkovic #pevacica #rodjendan #telegraf_jetset #telegrafrsОбјава коју дели Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) дана

VIDEO:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stasa

    10. maj 2019 | 12:33

    kic. nimalo ukusa. sa onim sto imaju ovo je zaista moglo da bude na nivou svetski zvezda. ovako bzv

  • Niki

    10. maj 2019 | 14:34

    Pa jel to LUCE IZ KASIDOLA,koja prica da se;NE HVALI,DA JE SKROMNA,DA NE VOLI DA PRICA O PARAMA,LUKSUZU...ITD.Kompleksi su cudooo...

  • Kic

    10. maj 2019 | 12:31

    Sve deluje tako hladno, nimalo topline i prijatnosti izmedju belih zidina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA