≫ 

Mica Trofrtaljka (76) pogledala scenu iz filma "Lepa sela lepo gore" gde je glumila teta Đanu, evo kako je reagovala (VIDEO)

Pevačica nije skidala osmeh sa lica kada je gledala scenu iz ostvarenja reditelja Srđana Dragojevića

  • 3

Pevačica Milica Ostojić (76), poznatija kao Mica Trofrtaljka, igrala je pre 23 godine u legendarnom filmu "Lepa sela lepo gore" reditelja Srđana Dragojevića, gde je igrala lik teta Đane. Rečenice koje je govorila u ovom ostvarenju poput "Šut' bolan, erotika" ili "Vid' ćune, prava pionirska" se i dan danas rado izgovaraju.

Na internetu se pojavio snimak kako Mica gleda scenu iz filma "Lepa sela lepo gore" kako glumi teta Đanu i kako je komentariše. Interesantno je da izjavila kako se ne seća koji je bio film u pitanju.

- Koji je ovo beše film? - rekla je Mica kroz smeh.

Pogledajte snimak:

Podsetimo se i te scene:

Inače, Mica Trofrtaljka se priprema da izbaci novu pesmu.

- Imam u planu da snimim pesmu uskoro. To će biti pravi bum - rekla je Mica za "Blic" i navela da non-stop peva po kući.

- Najviše volim "Davorike dajke", uh... - rekla je ona.

Ona uživa u svom selu Milićevci, u blizini Čačka.

- Imam baštu, ali radim kad hoću i šta hoću. Dovoljno sam zaradila u životu da sada mogu lepo da živim - navela je Mica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA