≫ 

Bivša ljubavnica Halida Muslimovića tuži pevača za pokušaj ubistva!

- Taj čovek je meni život uništio! Duguje mi ukupno 107.000 evra, zbog toga me i jeste pretukao jer sam tražila da mi vrati moj novac - kaže Sonja

  • 15

Sonja Bašić, bivša ljubavnica Halida Muslimovića, sledeće nedelje podnosi krivičnu prijavu protiv pevača zbog pokušaja ubistva!

- Tačno je. Razgovarala sam sa svojim advokatom Draganom Tolimirom, kojeg sam skoro angažovala, i dogovorili smo se da podnesemo prijavu za pokušaj ubistva protiv Halida Muslimovića - kaže Sonja.

- Taj čovek je meni život uništio! Duguje mi ukupno 107.000 evra, zbog toga me i jeste pretukao jer sam tražila da mi vrati moj novac. Zaključao me u auto, nije mi dao da izađem, vozio je 160 kilometara na sat, oduzeo mi je telefon da ne mogu da zovem pomoć. Na kraju, da sam tada glavom udarila u kamen, a ne kukom, bila bih mrtva! Zar to nije bio pokušaj ubistva? - dodala je.

Podsetimo, incident se desio pre 10 meseci u blizini Banjaluke, a Halid je rekao da mu je to menadžerka i da su se sporečkali zbog novca, te da batina nije bilo.

Sonja Bašić

Sonja Bašić, Foto: Privatna arhiva

Ipak, ispostavilo se da je Sonja bila Halidova ljubavnica.

Nadležno tužilaštvo u Banjaluci je nekoliko dana nakon incidenta pokrenulo postupak protiv Muslimovića, ali to još nije ni blizu rešenja spora. Dodatni problem predstavlja i to što je pevač svu svoju imovinu preveo na ćerku i druge srodnike, tako da Bašićeva sada ne može čak ni prinudnom naplatom da namiri svoja potraživanja koja iznose više od 100.000 evra.

Zbog svega navedenog Sonja i njeni advokati moraće da probaju da ospore prenos vlasništva i zatraže od suda da se imovina vrati na Halidovo ime.

Podsetimo, Sonja je početkom avgusta 2018. rekla da je sa Halidom vezu započela u novembru 2015, dok je bio na turneji u Australiji. Navodno, pomogla mu je jer je bio u teškoj finansijskoj situaciji zbog hipoteke i rata za kredit, kao i školovanjem dece, snimanjem pesama i spotova.

Sonja Bašić

Sonja Bašić, Foto: Privatna arhiva

Navodno, problem je izbio kada je ona tražila od Halida da joj vrati pare. Tada je, kako ona tvrdi, pevač počeo da je udara dok je vozio kola, da bi je potom izvukao i nastavio da je tuče.

- Kad sam počela da padam na zemlju, uhvatio me i ugrizao za desnu ruku. Onda je otvorio vrata, uhvatio me za glavu, ubacio u auto i krenuo za Banjaluku. Ceo put me tukao! Psovao mi je majku, decu, džamiju... Kad smo došli ispred moje zgrade, uzela sam mobilni i pozvala sestru, rekla sam joj da mi da broj telefona policije. On je tada zgrabio telefon i pokušao da ga razbije, ali nije uspeo. Izašao je iz auta, uhvatio me i bacio na beton. Izvadio je moju tašnu i bacio mi je na glavu, a onda je seo u auto i pobegao - svedočila je Sonja, a piše Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E ovako

    10. maj 2019 | 15:55

    Verujem u priču ove žene.

  • Sg

    10. maj 2019 | 16:03

    Ala su svi ovi pevaci neki kurvari i svaleri kao da se takmice koce bolji da bude

  • MK

    10. maj 2019 | 17:37

    E Halide Halide veliko razočaranje za poštovaoce tvoje pesme, šta ti ovo treba? Plavi čuperak se osilio, dno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA