Mega zabavni "Ružnjići" najavljeni na konferenciji za štampu (VIDEO)

"Ružnjići"  su novi hit film za celu porodicu

  • 1

Juče je u prostorijama restorana Mek Donalds na Terazijama uz prisutvo velikog broja novinara najavljena srpska premijera animiranog muzičkog filma "Ružnjići" (UGLYDOLLS).

"Ružnjići"  su novi hit film za celu porodicu. U neodoljivom gradiću Ružnjogradu slavi se čudno i drugačije, lepota je u oku posmatrača . Moxy i njen Ružnjić prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti.

Stanovnici Ružnjograda povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi Ružnjić kog će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy

okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Ružnjograda . Tamo otkrivaju drugi svet – Savršenstvo.

Ružnjići se suočavaju sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati ko si zaista.

Na jučerašnjoj konferenciji film su novinarima predstavili glumci koji su podarili glasove junacima u srpskoj verziji filma. Slaven Došlo, Sara Jo, Bojan Perić i  neodoljivi reper Ikac pričali su anegdote sa snimanja ovog hiper zabavnog crtaća.

Ivan Jović Ikac

Ivan Jović Ikac, Foto: Nikola Tomić

- Ovo mi je prva uloga, prvi put stajem pred glumački mikrofon ali sigurno ne i poslednji - izjavio je Ikac nekadašnji član rep sastava VIP.

- Iza sebe imam više uloga u muzičkim filmovima, ali su mi "Ružnjići" zaista, bili neverovatno zabavni , a songovi mi danima posle snimanja nisu izlazili iz glave - uporedila je sa ostalim naslovima "Ružnjiće" Sara Jo.

Sara Jovanović

Sara Jo, Foto: Nikola Tomić

Slaven Došlo je već dokazana Zvezda mjuzikla, a u "Ružnjićima" je prvi put učestvovao u radu na animiranom mjuziklu.

- Jedan kompletan i zabavan porodični film, jedva čekam premijeru da pogledam film u celosti - kaže on.

Slaven Došlo

Slaven Došlo, Foto: Nikola Tomić

Boki Perić je naglasio da su mu posle Mede Pedingtona , "Ružnjići" omiljeni animirani projekat na kom je radio.

Pored Slavena, Sare , Bokija I Ikca u glumačkoj podeli su I: Pedja Damnjanović, Boris Milivojević, Jovana Stipić I Milan Tubić.

Bojan Boki Perić

Bojan Perić, Foto: Nikola Tomić

Na istoj konferenciji Mek Donalds restorani su predstavili i novu Hepi Mil seriju igračaka inspirisanih ovim filmom, a koje će se u Hepi Mil obrocima naći od danas.

Svečana projekcija filma uz prisustvo glumačke ekipe zakazana je za nedelju 12. Maja u 14.00 časova u bioskopu Cineplexx Delta City u okviru PORODIČNOG DANA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA