≫ 

Zorannah smuvala sina hrvatskog tajkuna!

- Dosta su razmišljali da li on treba da dođe na žurku, jer bi neko mogao da poveže sve konce. Složili su se da je glupo da za bitne događaje ne budu zajedno, čak i po cenu rizika da budu otkriveni - objašnjava izvor

  • 18

Zorana Jovanović Zorannah u vezi je sa sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, Mateom Šarićem, zbog čega sve više vremena provodi u Zagrebu, umesto u Beogradu.

Kako se priča, Zorannah je novog dečka upoznala sa prijateljima na proslavi svog rođendana. No, najbližim prijateljima otkrila je da je reč o dečku, dok je veliki broj njih dobio informaciju da su dobri prijatelji.

- Ipak, ona često boravi kod njega u Zagrebu, gde uživaju u vezi, ali vode računa da mediji ne saznaju za nju. Nikada ne objavljuje fotografije sa njim, već samo svoje - kaže izvor.

- Dosta su razmišljali da li on treba da dođe na žurku, jer bi neko mogao da poveže sve konce. Složili su se da je glupo da za bitne događaje ne budu zajedno, čak i po cenu rizika da budu otkriveni - objašnjava izvor Informera.

Podsetimo, Zorannah je dugo bila u vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, a koliko ju je povredio raskid dokazala je kada se oštrim izjavama o njemu oglasila u javnosti.

Zorannah, Zorana Jovanović Zorana, kako se priča, ima novog bogatog dečka, Foto: Instagram/zorannah

Zorana i Danijel zabavljali su se malo više od dve godine, ona se zbog njega preselila u Belgiju, a potom i u Francusku. Kako je Zorana rekla u videu koji je objavila u januaru 2019. godine, u periodu kada su se preselili u Francusku bila je očajna.

- Nisam želela uopšte da pričam o tome, ali pošto mi je stiglo mnogo pitanja na tu temu odlučila sam da vam ipak kažem pojedine detalje - počela je.

Inverno caldo, revija Zorannah, Foto: A. Nalbantjan

- Dok smo živeli u Belgiji sve je bilo super. Međutim, onda se desio taj prelazak u Francusku. Ja sam tada bila očajna, naša veza je već bila u velikoj krizi. Sve se skupilo i ono što vi ne znate jeste da smo mi jako davno raskinuli, ja sam se vratila u Beograd početkom maja, a mi smo raskinuli mesec dana pre toga. Ja sam prodisala onog momenta kada sam spakovala svoje kofere i otišla, budući da sam bila jako, jako nesrećna poslednjih par meseci. Naš odnos je bio katastrofalan i nije bilo poente nastavljati ga. Svi ljudi oko mene su komentarisali kako sam ja uvenula kao lala tamo - objasnila je Jovanovićeva.

Zorana Zorannah Danijel Milićević Zorannah i Danijel Milićević, Foto: Instagram/zorannah

- Zaista sam bila veoma nesrećna i bukvalno sam plakala svaki dan nekoliko meseci. Nas dvoje nismo ostali u dobrim odnosima. Blokiran mi je svugde, i na instagramu i svuda, ne želim da ga vidim više nikad u životu jer je on mene razočarao. On je ovako dobar dečko, ali nije bio dobar prema meni i nije bio dobar za mene i tu ću da stavim tačku na to - rekla je Zorannah.

VIDEO: Kija surovo o Luni nakon nervnog sloma: Duguje mi 40 evra za majicu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    11. maj 2019 | 11:55

    Čekajte, šta je ona tačno po zanimanju: blogerka, influenserka ili jutjuberka...? Čisto da znam...

  • Marija

    11. maj 2019 | 16:29

    Draga Zorhhhhannnaaa, evo ja se mučenica nudim tebi da kupim kartu u jednom smeru. I, da se NIKAD više ne vratiš u moju Srbiju i Beograd ✈️👉🏻⚫️

  • Др

    11. maj 2019 | 12:05

    Ма, појма немате колико сам срећан због ове вести!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA