≫ 

Komšije Darka Lazića strahuju: Tvrde da pevač i dalje bahato vozi po Brestaču, pitaju se da li je ponovo dobio vozačku dozvolu

Meštani Brestača tvrde da se Darko ni posle teške saobraćajne nesreće nije smirio za volanom

  • 24
Darko Lazić Radiša Trajković Đani koncert poznati Darko Lazić/ Foto: Nikola Tomić

Meštani sela Brestač, koje je postalo poznato najviše zbog Darka Lazića, i dalje su zabrinuti za pevača koji je 23. oktobra prošle godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću, ni posle koje se, kako kažu, nije smirio.

Darko se od teških povreda još nije u potpunosti oporavio, ali to ga ne sprečava da i dalje "luduje" za volanom, bilo na motoru ili u automobilu - tvrde komšije iz njegovog rodnog mesta, gde pevač sada živi sa verenicom Marinom, sa kojom očekuje dete.

- Kad dođe tu na centar, pa kad okreće, pa kad ga ovako izdigne... - ispričao je jedan od Darkovih komšija za "Vesti" Prve televizije.

- Ima neki mali, pa stane na zadnje sedište, pa ga digne - pričao je drugi komšija.

- Vozi onog kvada, uzme i ovu decu, tu se oni pred prodavnicom natovare... Ono se prevrne čim cimnete. Iživljava se, šta ja znam - tvrdi jedan meštanin Brestača za Darka.

Darko Lazić Darko Lazić vozi kvad/ Foto: Instagram/new_me911

- Neki imaju ove velike motore, pa se utkruje s njima, on ima kola, gore otvoreno, ja ne znam kakva su... - izjavio je meštanin, a svi se pitaju da li je Darko ponovo dobio vozačku dozvolu, pošto mu je ista oduzeta pre udesa.

- Ja sam par puta htela da kažem: "Stani, vidiš da guram dete". Mladost, ludost, šta je - ne znam - rekla je jedna gospođa u "Vestima" TV Prve.

- Kad imaš malo viška para i dođeš u situaciju da malo više poletiš. Ali dobar je, dobar - zaključio je još jedan Darkov komšija.

Darko Lazić Darko Lazić sa prijateljima koji su ga posetili na motorima/ Printskrin: Instagram/new_me911

Mnogi meštani kažu da je adrenalin jači od Darka, pa pravdaju njegovo bahato ponašanje i posle teškog udesa koji mu se dogodio 23. oktobra 2018. godine.

VIDEO: Darko Lazić ima novu zanimaciju, vozi se helikopterom

VIDEO: Stravični prizori nakon nesreće na mestu gde je Darko Lazić sleteo sa puta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zverko

    11. maj 2019 | 20:22

    Zasto vise pisete o njemu ko je on,sta je on,zvezda granda jaka stvar!!!Pisite o osobama koje imaju neki problem o deci sa problemima manite vise ove tipove,za par godina opet ce napraviti neki problem

  • Ljubiša

    11. maj 2019 | 20:48

    Slezinu mu izvadili,a rezervnu nema.Nego gde su sad oni koji su ga žalili?Šta ako sad povredi neko dete?Hoćete li opet žaliti alkoholičara?Kaznu će svakako platiti.

  • Alex

    11. maj 2019 | 20:02

    Zasto ovaj lik nije u zatvoru? Sta cekate? Verovatno da ubije nekoga, ne daj boze. Ako je resio sebe da dokrajci, slobodno moze, ali zasto bi druge ugrozavao. Kakva banana drzava, propali smo nacisto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA