≫ 

Jelisaveta otkrila ko je odlučio kako će se zvati njena i Teova ćerka, pa opisala osećaj kada ju je prvi put ugledala

- Strašno mi je brzo prošlo vreme jer sam uživala u trudnoći. Nedostajali su mi prijatelji, ali evo brzo sam se vratila Srbiji i poslu - rekla je Jelisaveta

  • 13
Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić Foto: Instagram/dijanabajic

Jelisaveta Orašanin vratila se poslu, nakon što je 13. februara 2019. u Los Anđelesu na svet donela ćerku Petru.

- Fizički me trudnoća, porođaj i majčinstvo nisu promenili nimalo, što je dobro. Ma i ovako uopšteno nije me to promenilo bogznašta, osim što sam se navikla da manje spavam - kaže Jelisaveta.

- Nedostajao mi je posao, scena i druženje sa kolegama i jedva sam čekala da se vratim. Mada, mi imamo svoju viber grupu "Hotel 88", tako da nisam imala osećaj da nisam sa njima. Moje kolege su gde god odu na gostovanja na grupi kačili slike, tako da sam sa svim bila u toku i učestvovala u dopisivanju. Zbog razlike u vremenu u Los Anđelesu i Beogradu, ja sam im pisala rano jutru ili po podne, kad je u Srbiji veče i kad su oni u nekom izlasku - objašnjava žena Miloša Teodosića kojoj je vreme provedeno u Americi brzo prošlo.

Jelisaveta Orašanin Jelisaveta Orašanin posle predstave odigrane pre nekoliko noći u Beogradu, Foto: Telegraf

- Strašno mi je brzo prošlo vreme jer sam uživala u trudnoći. Nedostajali su mi prijatelji, ali evo brzo sam se vratila Srbiji i poslu - rekla je Jelisaveta, objasnivši kako se osećala kada je prvi put videla Petru.

- Predivno sam se osećala i ne mogu da opišem sreću koju sam osetila kad sam ugledala ćerku. Ime smo joj dali zajedno, a više liči na Tea - kaže glumica, dok na pitanje o tome kakav je Miloš kao tata, kratko odgovara:

- Miloš je predivan otac.

Jelisaveta kaže da ne zna gde će provesti ni predstojeće leto, ali da će ići tamo gde Miloš bude potpisao ugovor. Kada su selidbe u pitanju, kaže da joj ne padaju teško.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić Teo Jelisaveta i Miloš, Foto: ATA Images

- Ne znam ni gde ćemo leto provesti. Gde Miloš bude potpisao, tamo će ići, zasad je sve neizvesno. Ne padaju mi teško selidbe jer volim da putujem - objasnila je Jelisaveta za Blic.

VIDEO: Jelisaveta Orašanin slomila statuu u muzeju pa pobegla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    12. maj 2019 | 10:21

    Retko antipatična osoba.

  • Kodiaq

    12. maj 2019 | 12:30

    Teo je mogao da nadje i bolju ribu, da se ne lazemo.

  • Goran

    12. maj 2019 | 13:14

    Ja se izvinjavam unapred onima kojima se ona svidja, ali ona je meni mnogo antipaticna i neskladna osoba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA