≫ 

Za 12 meseci imao je 3 nesreće, hteo je od svega da odustane, a onda je Viki Miljković pozvala njegove roditelje

- Ja sam pozvala njegove roditelje i konsultovala sam se sa njima, pa smo ga ponovo postavili na pravi put - kaže Viki

  • 1

Stefan Petrović Kosmajac (19) jedan je od najtalentovanijih mladih takmičara u "Zvezdama Granda", a iako je na sceni uvek vedar, malo ko je znao kroz šta je ovaj mladić prošao u privatnom životu.

Naime, ovaj momak iz sopota je za godinu dana imao tri nesreće, što je Viki Miljković, čiji je on kandidat, podelila sa javnošću.

- Da li vi znate da je on imao tri udesa u nepunih godinu dana? Život mu se u potpunosti istumbao. Planirao je da odustane od takmičenja - kaže Viki.

- Ja sam pozvala njegove roditelje i konsultovala sam se sa njima, pa smo ga ponovo postavili na pravi put - zaključila je Miljkovićeva.

VIDEO: Viki: Ne znam da li bih ja mogla da radim sa mentorom, ja sam lider

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    12. maj 2019 | 16:15

    Pa ko je kriv sto je imao 3 udesa? Ne moze biti da je sva tri puta bio kriv neko drugi. Neka malo vodi racuna kako vozi,ima samo 19 godina,a u orethodnih godinu dana je imao 3 udesa. Znaci vozi bahato a ima jos uvek probmu vozacku. Na zapadu posle toliko udesa.sa 19 godina bila bi mu oduzeta vozacka i ne bi imao pravo da polaze bar 3-4 godine. Ajmo sad svi da ga žalimo,kao sto smo Darka Lazica,a on posle saobracajne nesrece vozi jos bahatije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA