Tamo će puniti baterije: Dara Bubamara gradi luksuznu kuću u kojoj će živeti sa sinom, a evo gde će se nalaziti!

Pevačica je spremna da realizuje plan star već nekoliko godina

  • 4

Dara Bubamara poseduje nekoliko nekretnina u Novom Sadu i jednu u Beogradu, a želja joj je da sagradi kuću na Fruškoj gori, gde će sa sinom Kostantinom uživati u prirodi i miru.

Pevačica će uskoro započeti radove na placu na Fruškoj gori, a plan da tu sagradi kuću imala je i ranije.

- Dara je pre nekoliko godina kupila plac i kuću na Fruškoj gori i imala je u planu da tu sagradi novu kuću u kojoj će živeti sa bivšim mužem Milanom Kesićem i sinom Kostantinom. Međutim, nije uspela da nađe vremena da tu ideju sprovede u delo, ali ovih dana intenzivno radi na tome da tu želju što pre ostvari. Rešila je da do kraja godine angažuje radnike i napravi kuću kakvu je oduvek želela da ima - naveo je izvor blizak pevačici.

Karići svadba Dara Bubamara/ Foto: Nikola Tomić

- Dara planira da sruši postojeću kući i sagradi novu od oko dvesta kvadrata u okviru koje će biti prostrani dnevni boravak, velika kuhinja, nekoliko spavaćih soba i veliki balkon. Takođe, u dvorištu će se naći bazen, jer Dara planira tu da se rashlađuje tokom vrelih letnjih dana. Ono što je sigurno jeste da će Dara kuću ograditi zidovima od dva metra kako znatiželjni pogledi ne bi mogli da ruše njenu privatnost. Ova kuća biće Darina oaza mira, gde će uživati svaki put kada joj dosadi gradska buka i brz, urbani život u gradu. Kako idu godine, Dari je sve više potreban mir, zato uveliko angažuje majstore, a Darin sin Kosta se posebno raduje ovoj pevačicinoj investiciji - ispričao je je isti izvor.

Dara Bubamara Dara Bubamara/ Foto: ATA Images

Priču je potvrdila i Dara, koja jedva čeka da nađe svoju mirnu luku u prirodi.

- Istina je da planiram da sagradim kuću koja će biti prava oaza mira za mene i mog sina. Zaslužila sam to. Mnogo radim, pa sam zaslužila da imam takvu jednu kuću u prirodi, gde ću maksimalno uživati i puniti baterije za nove poslovne izazove. Samo, molim vas, nemojte taj plac da slikate i da me locirate, želim da to bude moja tajna lokacija gde ću imati potpuni mir - rekla je Dara.

Pre dva meseca Dara se pohvalila novom luksuznom nekretninom u Novom Sadu, gde trenutno živi. Za stan od 170 kvadrata dala je 200.000 evra, a unutrašnjost nekretnine opremljena je po najmodernijim svetskim standardima i sve je - belo.

Dara Bubamara Dara Bubamara/ Foto: ATA Images

VIDEO: Šta će mi 30 lampi, volim pare u koverti: Da li se i vi slažete sa ovom izjavom Dare Bubamare?

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA