Milojko (74) raskinuo sa Milijanom (21), pa je žestoko popljuvao: Uhvatila me je na foru i moje godine!

Milojko je odlučio da zbog Milijanonog ponašanja raskine veridbu

  • 13

Milojko Božić (74) ne može da se pomiri sa tim što njegova 53 godine mlađa devojka Milijana Bogdanović flertuje sa Aleksandrom Požgajem.

Božić je pre nekoliko dana zbog ponašanja svoje devojke nasrnuo na Požgaja, ali i ošamario Milijanu, a nakon ovog incidenta odlučio se na neočekivan potez.

Naime, Milojko je raskinuo veridbu sa 53 godine mlađom Milijanom koja je, kako izgleda, raskid sa Božićem jedva dočekala da bi se još više zbližila sa Požgajem.

Milijana tajno komunicira sa Aleksandrom, maze se, ljube, dodiruju po intimnim delovima tela, a Požgaj se svim snagama trudi da se Milojkova bivša verenica završi u njegovom naručju.

Milijana Bogdanović, Aleksandar Požgaj Milijana i Požgaj, Printskrin: TV Happy

- On se blati, a mala nije ništa. Ona će mu je*ati majku. Ona je takva. Nije bitno da li sam ja! Sad je dobre volje, sad nije. Ja sam joj rekao - "ti si sa mnom završila". Ja sam to pustio. Osećam se mnogo lepo - rekao je Milojko.

- Spasavaj glavu svoju. Gadno mi je više da s njom da pričam - rekla je Vesna Rivas.

- Ostaviće je za dva-tri dana, a onda ću joj reći "ja i ti nemamo ništa". Šta će mi?! Šta ja imam s njom da radim?! I da odem u selo i nemam ja s njom nikakve perspektive. Ona je znala da je tu i uhvatila je mene na foru, moje godine, onaj došao, snimio... Šta ćeš mi, ja mogu da jedem. Bolje kuvam od nje - pričao je Milojko.

- Hoći da mirno da živim svoj živim. Idem svojoj deci. Ona samo kekeće. Ona stala isped njega, a meni sve po spisku. I "kako ti mene da braniš" i sve "ti si lud". Kako sam lud, kad sam bio pametan?! Ona misli da će ovo sve da prođe, a neće moći. Samo da izađem iz ovog pakla - odlučio je čvrto Milojko.

VIDEO: Milijana (21) skočila Milojku (74) u krilo nasred parka, pa počela da ga ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    14. maj 2019 | 14:35

    Mala ima strasno bolesnu facu

  • Acaa

    14. maj 2019 | 11:01

    Sad Milojko da pobedi pa da vidi kako ce ga moliti da se pomire! Ako je pametan da ode sa svojom decom da podeli sve sto ima a ona nek ide da se leci kad izadje iz parova..

  • Duki

    14. maj 2019 | 11:00

    I sta ce ti ona to je dete mlado ona gleda u vama samo korist ipak je ona jos balavica a vi zreli covek .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA