≫ 

Sa 14 godina je ostala trudna i nije htela da abortira, 6 godina kasnije se razvela, radila kao spremačica, a danas predstavlja Kipar na Eurosongu

Tamta nije želela da abortira, pa je rodila ćerku kojoj su dali ime Ani i koja danas ima 24 godine

  • 0

Večeras, u utorak 14. maja zvanično počinje Eurosong, a među 17 takmičara koji nastupaj u prvoj polufinalnoj noći je i Tamta Goduadže (38), predstavnica Kipra koja će se predstaviti pesmom "Replay".

Tamta je rođena i odrasla u Gruziji, a njena životna priča više je nego interesantna.

Naime, pevačica je sa svega 14 godina upoznala dve godine starijeg dečka za kojeg se udala, pa ostala trudna. Iako vrlo mlada, Tamta nije želela da abortira, pa je rodila ćerku kojoj su dali ime Ani i koja danas ima 24 godine.

Tamta Tamta, Foto: Instagram/Tamta

Nakon šest godina braka Tamta se razvela, a uvek ističe kako joj je ćerka na prvom mestu.

- Čini me ponosnom. Najpre sam majka, a potom sve ostalo. Moja majka mi je mnogo pomogla sa Ani. Da nije, ne bih sve uspela - ispričala je pevačica.

Tamta se sa 22 godine preselila u Grčku, gde je sa majkom radila kućne poslove. Kasnije je otišla je na audiciju za grčku verziju takmičarskog šou-programa "Super Idol" 2003. godine.  Završila je na drugom mestu, đto je smatrala velikim uspehom, pošto se prijavila na nagovor ljudi kod kojih je radila kao spremačica.

Tamta Tamta kao član žirija u jednom od takmičenja, Foto: Instagram/Tamta

Tamta je godinama imala želju da ide na Evroviziju, a 2007. godine bila je treća na grčkom izboru, sa pesmom "With Love". Godinu dana kasnije pokušala je na izboru Kipra, ali nije uspela da se plasira na prvo mesto.

Kada je stekla dovoljno iskustva i "ispekla" se kao pevačica, Tamta se 2014. i 2015. pridružila žiriju u gruzijskoj verziji X Factora. Dve godine je bila u grčkoj verziji, ali se prošle godine vratila u gruzijski X Factor.

Tamtu su, kroz takmičenja, mahom svi karakterisali "slatkim i iskrenim sudijom".

VIDEO: Nevena Božović predstavlja Srbiju na Evroviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA