ŽELJKO MITROVIĆ SADA I NA INSTAGRAMU: Kako vlasnik uspešne kompanije provodi pauzu za ručak? (FOTO) (VIDEO)

Od pre nekoliko dana imamo priliku da kroz Instagram zavirimo i u život Željka Mitrovića

  • 5

Društvene mreže su poslednjih godina postale sastavni deo naših života - način da predstavimo sebe, svoja interesovanja, povežemo se sa ljudima širom planete, pa čak i da razvijamo biznis. Osim što kroz društvene mreže stvaramo sliku o sebi ili svom brendu, imamo priliku da zavirimo u živote javnih ličnosti, što je do pre desetak godina bilo nezamislivo. Društvene mreže nam više nego ikad pre daju mogućnost da upoznamo drugu stranu javnih ličnosti, koje smo do tada mogli da vidimo samo u medijima i da na osnovu toga formiramo mišljenje o njima.

Tako nam je Instagram otkrio da je najpoznatija starleta u svetu Kim Kardašijan upisala Pravni fakultet koji završava od kuće, da se Britni Spirs okrenula zdravom životu i jogi, dok Rijana svoj nalog koristi za promovisanje svog brenda šminke i donjeg veša. Isti je slučaj i sa domaćim javnim ličnostima.

Od pre nekoliko dana imamo priliku da kroz Instagram zavirimo i u život Željka Mitrovića, vlasnika i glavnog i odgovornog urednika najgledanije komercijalne televizije, TV Pink. Trendu društvenih mreža nije odoleo, te je nedavno otvorio Instagram nalog, na kom njegovi pratioci mogu da vide kako provodi slobodno vreme, kog uglavnom ima veoma malo.

Poznato je da Željko Mitrović ima veliku strast prema muzici, te osim što voli da provodi vreme sa porodicom, slobodne trenutke koristi i da svira gitaru.

Da u svom dnevnom rasporedu uspe da pronađe vremena za svoju veliku ljubav, muziku, pokazuje i poslednji snimak koji je objavio na Instagramu. Pauzu između sastanaka, Željko je iskoristio da se opusti i zasvira.

 
 
 
View this post on Instagram
Mala pauza izmedju dva sastanka! #zeljkomitrovic #love #music #officeA post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljko_mitrovic_pink) on

Ovaj video, kao i snimci iz Londona na kojima vozi skejt i testira nove 8K360 kamere, zatim fotografije sa prijateljima poput Olivera Mandića, ali i fotografije sa suprugom Milicom, izazvale su oduševljenje među njegovim pratiocima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljko_mitrovic_pink) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljko_mitrovic_pink) on

 
 
 
View this post on Instagram
#zeljkomitrovic #milicamitrovic #love #pinkA post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljko_mitrovic_pink) on

Zanimljivo je da Željko je za nekoliko dana dobio više od 3.000 pratilaca, ali i činjenica da na ovoj društvenoj mreži prati samo pet profila - svoju suprugu Milicu, kao i svoju decu Kristinu, Andreu, Sandru i Aleksandra.

Kako nezvanično saznajemo, već sledeće nedelje nas na profilu Željka Mitrovića očekuju snimci sa drugog kontineta, što je dovoljan razlog da ga "zapratite" na Instagramu.

Pogledajte kako je Željko Mitrović otpevao sa Oliverom Mandićem i Acom Lukasom hit "Osloni se na mene":

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljko_mitrovic_pink) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    14. maj 2019 | 20:43

    Au kakvo fino društvo,kakvi akademski gradjani...👏

  • Dr. za rock and roll

    14. maj 2019 | 19:54

    Oki legenda si—— tvoje pesme slusam u autu i kad klince vozim u obdaniste generacija 79!!! Aca nije moj zanr ali viste drugari i to je lepo... —— moze i on al posle litra vodke i kad zvezda osvoji titulu!!!! Srbijaaaaaa

  • Dr. za rock and roll

    14. maj 2019 | 20:19

    U subotu slavim zvezdinu titulu i saljem zenu i decu kod rodbine —— e onda do daske kad drugovi i drugarice dodju od srca za tebe pusticu, — ja od sutra imam prazan stan—— 4+ brate ali zauvek mlad—— Oki kralju legendo!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA