≫ 

Miljana zbog kocke kod kamataša založila telefone, dva lap-topa i televizor, njen otac otkrio koliko para je dao da pokrije dug!

- Kad je ovde bio Zolin drug, ja sam ga preklinjao da mi kaže koliko para Zola duguje, da vratim i njegov dug, da pošaljem pare kome treba da se ne bruka i da nema problema. Čovek mi se kleo da Zola nema dugova i pričao da su Zolini baba i deda imućni - ispričao je Kulić

  • 15

Miljana Kulić je pre povratka u Zadrugu 2 u lokalnoj zalagonici u Nišu založila dva lap-topa, dva mobilna telefona i televizor, a za sve to uzela je 600 evra!

Iako je poricala da ima dugove zbog toga što je počela da kocka, istina je drugačija.

- Svratio sam da proverim koliko je novca uzela, rekli su mi da je to 600 evra i da je kamata 10 evra. Juče sam išao na groblje sa šurakom i svratili smo u zalagaonicu. Dao sam 610 evra i pokrio njen dug. Stvari su ostale, ona ih je donela, ona neka ih i uzme - kaže Siniša Kulić za Scandal.

- Dao sam joj 1.000 evra kad je došla, i to je sve. Više nisam hteo da joj dam da se ne bi kockala. Zato se prvo zadužila kod kamataša, a onda i odnela te stvari u zalagaonicu. Sve iz inata meni, da mi dokaže i pokaže da može da se snađe i bez mene. Ja sam kamatašu rekao da joj, ako mu Miljana opet dođe da traži pare, za 1.000 evra traži 3.000 evra! Da je zaplaši, da joj više ne padne na pamet da se kocka i traži pare. Kad je ovde bio Zolin drug, ja sam ga preklinjao da mi kaže koliko para Zola duguje, da vratim i njegov dug, da pošaljem pare kome treba da se ne bruka i da nema problema. Čovek mi se kleo da Zola nema dugova i pričao da su Zolini baba i deda imućni - ispričao je Kulić.

Podsetimo, Miljana i Zola pre dve noći stravično su se posvađali, nakon što ga je ona tukla u Zadruzi i majku mu nazivala najgorim imenima. Posle toga, isplivali su užasni detalji o tome šta se dešavalo dok su bili van rijalitija i kamera, a više o tome pogledajte OVDE.

VIDEO: Miljana u epskom maniru urla na Zolu: Zadaviću te, zadaviću te

(Telegaf.rs/Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerty

    15. maj 2019 | 11:28

    A ti ludi narode glasaj i trosi i ono malo para sto imas na ove budale.

  • Đina

    15. maj 2019 | 10:24

    Bože, ima li nedan normalan u toj porodici, ne zna se ko je gori. A šta radi socijalno, što ne reaguje zbog deteta, a nju natrag u Toponicu.

  • Niko

    15. maj 2019 | 10:30

    Sve domacin do domacina.....bili i ostali " niko i nista "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA