≫ 

"Srbija je navikla na pobedu, a ne na puku osrednjost!" Karleuša se žestokom porukom oglasila povodom Neveninog nastupa na Evrosongu

- Koga LGBT populacija ne prepozna i ne "oseti", taj na Evrosongu neće napraviti ništa - napisala je pop diva

  • 87

Jelena Karleuša oglasila se povodom izbora Nevene Božović za srpskog predstavnika na ovogodišnjem Evrosongu u Tel Avivu, te njenog nastupa na prvoj polufinalnoj noći održanoj u utorak, 14. maja.

Iz njene poruke jasno se vidi da ne očekuje dobar plasman Srbije u finalu u koje se Nevena plasirala pesmom za koju je napisala tekst "Kruna".

- Sve dok Srbija na Evrosong bude slala pesme bez smisla i poruke, ljude koji ni u svojoj zemlji nisu uspeli da dotaknu publiku, nastup bez ikakve ideje - svake godine će se dešavati isto. Neka pobeda Marije Šerifović bude šablon po kom mora da se radi - hrabra pesma koja je poslala hrabru poruku uz inteligentan nastup. Evosong je takmičenje u ideji, poruci, hrabrosti i originalnosti uz obiljno koketiranje sa LGBT stavovima. Koga LGBT populacija ne prepozna i ne "oseti", taj na Evrosongu neće napraviti ništa. Srbija je zemlja koja zaslužuje mnogo više od puke osrednjosti i zemlja koja je navikla na pobedu - napisala je Jelena.

Evo i njene objave:

Jelena Karleuša Nevena Božović Jelena o Neveni, Printskrin: Instgaram/karleusastar

VIDEO: Karleuša u pripijenoj kratkoj haljini gackala po kiši

VIDEO: Evo gde smo i u kom izdanju zatekli Karleušu kad se najmanje nadala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Np

    15. maj 2019 | 15:21

    Trebao je Ognjen Vranjes da peva

  • Lula

    15. maj 2019 | 15:49

    Ooo,oglasila se profesorka,nosilac pobede na Evroviziji!Zeno ti nisi uspela ni onaj travnjak ispred Usca da napunis.Ti,Neveni nisi ni do kolena.Sedi i ocenjuj u Grandu!🙉🙉🙉

  • Dragan

    15. maj 2019 | 14:35

    Ma da,najbolje da nas ti predstavljaš.Kad bi ti pustila glas da se razbjeze svi ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA