≫ 

“Ovo je najgore što sam video u poslednjoj godini, jezivo!” Surovi Saša Vidić u drugoj emisiji žestoko opleo po stajlinzima poznatih, a tek da čujete sta je rekao za Cecu i Jecu! (VIDEO)

Pogledajte novu emisiju “456 sekundi sa Sašom Vidićem”

  • 22

Nakon uspešne prve, poznati dizajner Saša Vidić je u novoj, drugoj po redu emisiji “456 sekundi sa Sašom Vidićem” komentarisao izgled i stajling poznatih ličnosti. Na njegovom radaru ovog puta su se našle pevačice Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Ceca Ražnatović, Nikolija Jovanović, Jelenu Karleušu, Teodoru Džehverović, te glumica Gala Videnović, hip-hoperi Stefan Đurić Rasta, Relja Popović, kao i druge poznate face.

Podsetimo, u prvoj, premijernoj emisiji, koja je imala veliku gledanost, Vidić je ocenjivao Anu Nikolić, Daru Bubamaru, Milku Forcan, Bojana Karića, Radu Manojlović, Milicu Pavlović i Severinu.

Ono što možemo da vam garantujemo da će vas i ovaj put Saša nasmejati njegovim komentarima.

Novu emisiju “456 sekundi sa Sašom Vidićem” pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vu

    15. maj 2019 | 21:56

    Ljudi moji ja ovog znam od rođenja. Uvek je bio isfrustriran i neprilagođen okolini. Ko bi znao za njegove dizajnerske sposobnosti da nema njegovog pljuvanja po poznatim. On nije nikakav dizajner, već najobičniji plagijator. Šanerski dizajner.

  • Mimi

    15. maj 2019 | 20:10

    Ne branim nikog od prozvanih, ali bih njega pitala da li ima ogledalo kod kuće.

  • Bože

    15. maj 2019 | 20:44

    Na šta liči ovaj čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA