≫ 

Skandal u Parovima! Učesnica šamarala Ivana Marinkovića, pa ga ujela za nos, krv šikljala na sve strane! (VIDEO)

Obezbeđenje je sprečilo da Jelena načisto ne unakazi Ivana

  • 10

Jelena Ilić tukla je Ivana Marinkovića u Parovima - šamarala ga je i gušila, da bi ga potom ugrizla za nos i umalo mu otkinula deo istog!

Naime, Ivan je insistirao da oboje odu u Tajnu sobu, gde se obratio produkciji i rekao da Jelena želi da izađe iz rijalitja i da moli produkciju da potpiše ugovor na 120.000 evra sa takvim dogovorom.

Ivan je počeo da objašnjava da on iz iskustva zna da je to nemoguće, iako moli produkciju da to omogući Jeleni ovakav dogovor. On je takođe rekao i da zna da će ona već sutra biti bolje, kada popije lekove za smirenje, i napomenuo da je voli najviše na svetu i da je on kolateralna šteta njenog ponašanja. Jelena je neko vreme smireno slušala šta on govori, a onda se iznervirala i nasrnula na Ivana. Lupilamu je šamar i počela da ga guši.

"Šta pričaš sad? Što si ušao ovde, da pričaš da hoću da tražim ugovor? Šta glumiš majmuna?", vikala je Jelena, dok se Ivan branio.

"Jel ti žao mene, što si ovo uradila", pitao je Marinković.

Moralo je da reaguje obezbeđenje, koje je izvuklo Jelenu iz Tajne sobe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    16. maj 2019 | 10:46

    Ova žena je psihički bolesna.

  • Messi

    16. maj 2019 | 13:05

    Da je mene ujela tako, ne bi je spasio niko ziv...

  • Najbolji

    16. maj 2019 | 10:27

    Ove žene...strasno!Da li je ovo naša realnost?Ako mi je nešto drago zbog ovih rijaliti programa je to da javnost barem vidi šta su žene u stanju da urade.Posle im je djavo kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA