Voditeljka "Parova" dala otkaz na Hepi televiziji

Bojana je godinama bila zaštitino lice srećne televizije, a sada je dala otkaz

  • 12

Voditeljka Bojana Ristivojević dala je otkaz i napušta "Happy" televiziju zbog nesuglasica između nje i njenih poslodavaca.

Bojana je godinama unazad bila zaštitno lice pomenute televizije, a veliku popularnost stekla je vodei rijaliti program "Parovi". Pored rijalitija Bojana je vodila emisije kao što su: "Dobro jutro, Srbijo", "Poželi pesmu", "Provodadžije" i "Prelo".

Problem je nastao kada je Ristivojevićeva od poslodavaca zatražila da je oslobode vođenja noćnih programa u okvitu rijlalitija "Parovi" zbog previše obaveza koje ima, dok su voditeljkini poslodavci odlučili drugačije.

Bojana Ristivojević Bojana Ristivojević, Foto: Nikola Tomić

- Bojana se zaista odlično snašla kao voditeljka "Prela", i to je zaključak kako gledalaca tako i čelnika televizije. S obzirom na to da godinama vodi rijaliti program uglavnom u noćnim satima, u poslednje vreme je došlo do zasićenja i zato je svojim pretpostavljenima rekla da više ne želi to da radi. Posle nekoliko dana od prvog sastanka na kojem je Ristivojevićeva iznela svoj problem, stigao je odgovor čelnika srećne televizije koji je glasio "Bojana više neće voditi 'Prelo', ostaje voditeljka 'Parova'" - kaže dobro obavešteni izvor.

Posle odluke, voditeljka je odlučila da više ne bude deo "Happy" televizije..Bojanu ćemo videti u još nekoliko emisija rijalitija "Parovi", nakon čega će otpočeti pregovore za novo radno mesto.

Bojana Ristivojević Bojana Ristivojević, Foto: Marko Jovanović

- Nije ovo prvi put da Bojana razmišlja o odlasku. I pre godinu dana je bila na korak da donese odluku da napusti Hepi, ali su je glavni urednici ubedili da ostane. Ovaj put je odluka definitivna. Već se po gradu priče o njenom odlasku i počele su da pristižu ponude od drugih, konkurentskih televizija, o čemu Bojana još nije razmišljala. Ali svakako joj je u planu da ostane i dalje u voditeljskom poslu - priča izvor, dok Bojana nije bila dostupna za komentar, piše Kurir.

VIDEO: Znate je kao voditeljku, a pre Parova, Bojana je radila na pijaci!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA