≫ 

Bosanac prvi put o zdravstvenom stanju nakon operacije, a ono što je rekao o mladim pevačima nikako im se neće dopasti (VIDEO)

Bosanac je 11. aprila operisao srčani zalizak, a u ponedeljak 13. maja prvi put nakon operacije se pijavio na snimanju emisije "Zvezde granda"

  • 2

Dragan Stojković Bosanac na snimanju emisije "Zvezde Granda Specijal" za Telegraf.rs u prvom video intervjuu nakon operacije otkrio je da se sada oseća fantastično, a onda se i našalio sa nama.

Fantastično! Ne osećam se nikako, evo dajem vam intervju (smeh) - počeo je u svom maniru.

Draganova ćerka Aleksandra Stojković Džidža priprema nove pesme, a njen otac pohvalio je jednu njenu novu numeru, ali i iskritikovao modernu muziku.

- Ja sam gledao, tačnije slušao, međutim... Meni se čini da je dobro, ne znam. Te moderne pesme ja ne razumem, meni izgleda kao da se dvoje svađaju. Ima jednu jako dobru pesmu... - rekao je Bosanac.

Stojković ima kandidata za pobedu u muzičkom takmičenju, međutim za razliku od drugih mentora smatra da nema zvezde u "Zvezdama Granda".

Dragan Stojković Bosanac i Aleksandra Džidža Dragan Stojković Bosanac sa ćerkom Aleksandrom Stojković Džidžom, Foto: Marko Jovanović

- Svi imaju kandidata za pobedu, međutim pobeda je vrlo vruća. Onaj ko pobedi veliko je pitanje da li će biti zvezda. Ako ne bude zvezda u idućoj sezoni biće takvo sprdanje na račun pobednika da će to biti strašno. Svi tvrde da je on zvezda, ja tvrdim da nema zvezde - rekao je Bosanac i dodao da je najveći problem drugim članovima žirija što su se prvi put našli u ulozi producenta.

- Pevači su se utripovali da znaju da produciraju, to je ceo problem. Ja 40 godina produciram, oni nisu nikad, a njima se činilo da je to lako, jer su oni bili stalno producirani. I, sad im se pružila prilika da se "nađe vila u čemu nije bila" i onda nastaje panika, suze, nerazumevanje zašto neko ispada i potpuni jedan asinhroni zdravom razumu pokret, kako da ispadne kandidat, pa neko mora ispasti - zaključio je Bosanac.

Šta je sve rekao Bosanac u prvom video intervju nakon operacije pogledajte u videu na početku teksa.

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milica brus

    16. maj 2019 | 20:49

    Takmicari ne postaju ZVEZDE vec kafanski pevaci!

  • MK

    17. maj 2019 | 13:00

    Došlo vreme da svi hoće u pevače a što je još gore roditelji ih podržavaju. Toliko ovih mladih ima da ih više ne razlikujemo, pogotovu devojke, klonovi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA