Mustafa Sandal uhvaćen sa novom devojkom - plavušom, evo kako je Emina Jahović reagovala kada je čula za to!

Emina i Mustafa razveli su se zvanično u junu 2018. godine

  • 6

Bivšeg supruga pevačice Emine Jahović, tursku zvezdu Mustafu Sandala, turski "Snob magazin" snimio je sa novom devojkom, plavušom sa kojom se držao za ruku dok je šetao Istanbulom.

Emina i Mustafa okončali su brak zvanično u junu 2018. godine, a pevačica je otvoreno pričala o tome da joj je period razvoda jako teško pao i da je bio veoma mučan za nju. Međutim, sve je sada prošlost, a ona i njen bivši suprug su u prijateljskim odnosima, pa Eminu previše i ne pogađa kada čuje da Mustafa ima novu devojku.

Laza masterklas (kurs šminkanja) Emina Jahović / Foto: Nikola Tomić

- Mustafa i ja smo samo prijatelji, tako da me ne dotiče s kim su ga fotografisali - izjavila je Emina za jednu tursku televiziju, prenosi emisija "Ekskluzivno".

Emina je kompletnu ispovest o razvodu iznela u novembru 2018. godine u emisiji "Amdiži šou", kada je prvi put progovorila o razvodu nakon 14 godina veze.

Snimak Mustafe i nove devojke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    17. maj 2019 | 16:26

    Ma da kako da je nije briga. Zato vežba dan i noć nebil se ponovo zaljubio u nju jadnicu . Izgleda kao skeleton .Na svakoj slici izgleda depresivna, nikada se nije nasmeala od srca , uvek nazor.

  • Eno ga

    17. maj 2019 | 22:33

    Ova djevojka kao da je rahitična.

  • Silvija

    19. maj 2019 | 10:05

    Pametan ,jos je mlada i lepsa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA