Mile Kitić progovorio o dugogodišnjoj svađi sa Draganom Mirković i otkrio u kakvim su sada odnosima (VIDEO)

- Došlo je do jednog zahlađenja, nismo se svađali - kaže Mile Kitić za Telegraf

  • 4

Dragana Mirković i Mile Kitić nekoliko godina nisu bili u dobrim odnosima, pa se uveliko spekulisalo šta je uzrok njihove svađe posle dugogodišnje saradnje u "Južnom vetru".

Folkeru smo postavili pitanje na ovu temu, a on nam je rekao da je sada sve u najboljem redu, te da sa Dragan i on nikada zapravo nisu posvađali.

Mile Kitić

Mile Kitić / Foto: Marko Jovanović

- Super smo. Mi smo imali jedan mali nesporazum, ali nikad se nismo svađali. Dragana i ja smo toliko vremena proveli zajedno, to je bila neka sitnica posle mog koncerta, nešto se tu izdešavalo, došlo je do jednog zahlađenja, nismo se svađali... Ja Draganu izuzetno cenim, cenim njenu karijeru. Žena je ostvarena, velika zvezda 35 godina, ostvarena je u životu, nema iza sebe nikakvih skandala - kaže Mile Kitić za Telegraf.

Snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir Dj

    18. maj 2019 | 15:07

    Ima li neko da nije u svadji sa D. Mirkovic?!

  • Ana

    18. maj 2019 | 16:38

    Vladimire slazem se sa Vama.Ona nesto sva naivna,tiha i ljubazna .A na svakom koraku se posvadja sa nekim .Do duse ko zna ...Nikad ne znamo drugu stranu price ,ljudi se vise ne trpe ,prijateljstva ne postoje .Nesto i ta scena, vestacka komunikacija ,lazni sjaj ,prazni osmesi i montirani izrazi zadovoljstva.Sta znam .sve je laz

  • Др

    18. maj 2019 | 18:07

    Шта!? Нису у добрим односима!?Куку нама, шта сад да радимо!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA