"Žele od mene da naprave bednicu i jadnicu": Kaja poslala javnosti važnu poruku i donela veliku odluku

- Donela sam najbolju moguću odluku - napisala je Kaja

  • 20

Katarina Kaja Ostojić na društvenim mrežama se oglasila porukom ispisanom na temu pojedinih naslova koji je prate ovih dana, a poslala je jasnu poruku da će se prema hejterima ophoditi - sa osmehom.

- Ja sam Katarina, i ja sam jedna vedra, nasmejana, pozitivna i duhovita žena. Srećna žena. Jaka žena. I kad mi je teško, ne volim da se žalim, niti da me bilo ko sažaljeva. Ljude takav mentalni sklop, karakter i energija privlači poput magneta. Vole da budu u mojoj blizini, da se "konektuju" na taj nepresušni izvor dobrog raspoloženja. Žele i sami da budu takvi. A kada shvate da ne mogu, onda to pokušaju da mi uzmu. Žele od mene da naprave sebi sličnu, nesrećnu, bednu, jadnu, isfrustriranu i slabu osobu. Tako im je, na kraju krajeva, lakše da podnose svoju bedu, kad vide da sam i ja postala bedna kao oni, da nisu sami.

Kaja Ostojić, Katarina Ostojić, Kaja, Kaya

Kaja Ostojić/ Foto: Instagram/kaya_ostojic

- Dajte ljudima osmeh, ali neka taj osmeh bude i vaš odbrambeni zid... Ja još  uvek pokusavam da ga izgradim, ali mukotrpan je to posao. Surov je ovaj svet. Ne dajte na sebe. Ne dajte da vas iko rastužuje. Bilo da je to partner, prijatelji, ili, ne daj Bože, neki banalizovani i degradirajući naslovi u novinama koje pročitah o sebi. I posle mnogo pitanja postavljenih samoj sebi, zašto, i da li je moguće da je to tolika kaljuga u kojoj ja opstajem i nestajem, donela sam najbolju moguću odluku - da se još lepše smejem, da poklanjam još bolje pesme, da budem još bolja verzija sebe.

- I, da, verovatno široke narodne mase to previše ne zanima, ali, eto, ja smatram da je važno negde nekad spomenuti i to da govorim četiri strana jezika, da sam muzički obrazovana, da je moja kćerka jedan od najboljih učenika u najtežoj školi u Briselu, da su mi roditelji intelektualci (majka ekonomista, otac arhitekta), i tako dalje. Ima vremena, saznaćete još svašta nešto lepo o meni, a ja ću ga iskoristiti na najbolji mogući način. Za vas danas jedan mali osmeh - napisala je Kaja.

Kaja Ostojić

Kaja Ostojić/ Foto: Instagram/kaya_ostojic

VIDEO: Kaja se prisetila večere sa Džonijem Depom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA