Tijana Dapčević se oglasila nakon što je Tamara briljirala na Evrosongu: Najponosnija sam sestra na svetu!

Tamara Todevska je pesmom "Proud" branila zastavu Makedonije na 62. Evrosongu i zauzela osmo mesto

  • 22

Mlađa sestra Tijane Dapčević, Tamara Todevska, sinoć je briljirala nastupom pod zastavom Severne Makedonije u finalu Evrosonga u Izraelu. Pesmom "Proud" zauzela je osmo mesto, ali je bila drugoplasirana kada su u pitanju glasovi stručnog žirija.

Na svoju sestru, koja je sinoć oduševila glasovnim sposobnostima u Tel Avivu, ponosna je i Tijana, kao i cela Makedonija, a veliki brojs rpskih pevača nazvao ju je "pobednicom Evrovizije".

Evrovizija 2019 u Izraelu Tijanin nastup u finalu Evrosonga/ Foto: Tanjug/AP

- Jako sam ponosna na sestru koja je doživela uspeh i Makedoniji donela 8. mesto prvi put u istoriji. Od kada je Makedonija nezavisna, nije se desilo da ima tako dobar plasman. Do samog kraja je bila prva i onda se desio taj momenat glasanja publike koji mi uopšte nije jasan, ali nema veze, kako god - izjavila je Tijana.

- Ja sam ponosna sestra, ona je napravila veliki uspeh, bila je stvarno na visini zadatka. Maestralno je donela sve, ne samo polufinale i finale, nego svih 15 dana koliko je bila u Tel Avivu. Svim srcem smo svi uz nju, pogotovo ja i moj sin Vuk. Ja sam najponosnija sestra na svetu - poručila je Tijana.

Tijana Dapčević, Tamara Todevska, Eurosong, Evrosong Tijanina objava na Instagramu/ Printskrin: Instagram/tijana.dapcevic

VIDEO: Saša Popović mora nešto da kupi Mariji Šerifović, jer je Srbija u finalu Evrosonga

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxxx902

    19. maj 2019 | 15:12

    A kakve tacno veze ima Srbija sa ove dve?!?!?! I sa Severnom Makedonijom????

  • Мммм

    19. maj 2019 | 15:38

    Ја мислим да сам ха најпоноснија сестра на свету,поносна на своју сестру која је управо дипломирала десетком и студије завршила ,просек 10,00. Браво секо,воли те твоја најпоноснија сестра на свету. А о ове две глумице је сувишно писати.

  • Brile

    19. maj 2019 | 15:09

    I ti i ona ste napuvane kao rođendanski balon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA