≫ 

"U njegovoj glavi još smo venčani!" Kija javno uputila Slobi nikad suroviju poruku i isprozivala ga, pomenula i Cecinu decu i Lunu! (FOTO)

- Bila bi fora da ta ista tašta, bivša sad, nije pretrpela bol zbog onog što si uradio njenoj ćerki - poručila je Kija Slobi

  • 98
Slobodan Sloba Radanovic, Kristina Kija Kockar Foto: ATA Images

Kristina Kija Kockar oglasila se i javno prozvala svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića, nakon silnih razmirica koje imaju, a poslednja je to što je, kako ona tvrdi, "izvređao njenu majku Nadicu uporedivši je sa zmijom". 

Iako je Kija trenutno na odmoru na Malti, našla je vremena i da se posveti ovoj stvari, pa je ispisala podužu poruku na Instagramu, u kojoj iznosi navodno kompletnu istinu o njenom bivšem mužu.

- Javno se obraćam jer trpim uvrede na društvenim mrežama, jer nisam zaćutala kad mi je vređao majku. E, i stvarno bi bila fora, da ta ista tasta, bivša sad, nije pretrpela bol zbog onog što si uradio njenoj ćerki. Baš si zabavan - poručila je Kija Slobi

Kija Kockar Printskrin: Instagram/kija_kockar__official
Kija Kockar Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

Kija Kockar Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

VIDEO: Slobu smo stavili na težak zadatak, da li je prepoznao Kiju iz mlađih dana?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    19. maj 2019 | 16:23

    A jel negde pise da si ti njegovu majku smela da vredjas? Nikad necu zaboraviti kako se bila sprdala sa onim sto je Slobi mama kupovala pogacicu i jogurt jer nije imala za nesto vise. Zena je zlo i istina je da ona pokusava svoje osobine i postupke da nakaci Slobi.

  • Ćao, ćaooo!!!

    20. maj 2019 | 16:29

    Kiki, postajes nebitna, dosadna, neupotrebljiva, neprofitna... Vreme je da otvoris kafanu i ostvaris se u onome sto najbolje znas! Praksu za konobarisanje si zavrsila na visokom (✈️) nivou, a i pevanje (😥) ti nije strano, tako da mozes da zabavljas goste (🎧).

  • Maja

    19. maj 2019 | 17:11

    Slobo ili Bobo ,kako god, nikada ali nikada se neces od ove otkaciti ,ona i dalje misli da ste u braku .Sta je htela ovim osim da pokaze koliko je nevaspitana i nekulturna ,plus ljubomorna kao ker ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA