≫ 

"Sestro, teraj se u tri pi*de materine sa svojim live pevanjem": Marija Šerifović žestoko kritikovala Madonu nakon njenog nastupa na Evrosongu (VIDEO)

Srpskoj pevačici se nikako nije svidelo kako je kraljica popa pevala u revijalnom delu "Evrovizije"

  • 55

Slavna pevačica Madona sinoć, 18. maja, nastupila je u revijalnom delu velikog finala "Evrosonga", gde je otpevala nekoliko svojih hitova. Kraljicu popa su kritikovali mnogi zbog njenog nastupa i pevanja, a jedna od njih bila je i Marija Šerifović.

- Molim vas ne napadajte me - Ali, Madona, sestro, teraj se u tri pi*de materina sa svojim live pevanjem. Ja da čujem ovaj snimak - a da sam Madona - pevala bih samo na klonji - napisala je Marija Šerifović na Tviteru.

Marija Šerifović, tvitovi Objava Marije Šerifović na Tviteru Printskrin: Twitter/@futomaki

Poslušajte Madonin nastup, pa nam napišite da li se slažete ili ne slažete sa Marijom Šerifović:

Takođe, Mariji Šerifović se nije dopalo to što stručni žiri Severne Makedonije nije dao nijedan glas Srbiji na "Evrosongu".

VIDEO: Saša Popović mora nešto da kupi Mariji Šerifović, jer je Srbija u finalu Evrosonga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    19. maj 2019 | 21:42

    I onda treba da im dođe neka prava dama koja je završila bilo koju krštenu akdemiju - solo pevanje i da im pre svega pokaže koliko muzičkih elemenata nisu u stanju da izvedu na vrhunskom nivou i koliko o muzici nemaju pojma. Zapravo da im pokaže da su im muzičke veštine i spsobnosti taman dovoljne za cirkus koji se zove šou biznis i industrija zabave. E a tek Baje, Raje i valjevski armunikaš koji se prodaju za kompozitore su pravo ludilo mozga. Šta su bili: Bah, Mocart, Hajdn, Vagner, Šenberg ... ako su oni kompozitori.?

  • Zvezda

    19. maj 2019 | 18:59

    Ako mi izadje komentar dobiću sve minuse ali razmislite: zašto je vredja ničim izazvana? Madona je planetarna zvezda, to treba poštovati a i njene godine. Marija je naša ali ovako nepristojno vredjati svetsku zvezdu je nekultura i sramota. Da li će Marija, iako ima savršen glas, ikada dostići svetsku slavu kao Madona? Neće. Meni smeta samo njena nepristojnost i prost rečnik, nije imala potrebe da se sramoti.

  • Zorica

    19. maj 2019 | 22:13

    Stvarno je smesno komentarisati pevanje jedne MADONE dok kraj tebe u ziriju sedi najveci antitalenat za pevanje od kada postoji muzika. Zasto nisi tako objektivna kad ona pocne da njace i stenje?! Da tvoja drugarica JK ima imalo obraza,ne bi pokusala da peva ni pred baba-serom,a o klonji da ne govorimo. Takodje,da ti imas obraza,rekla bi joj da se ne blamira i da nema veze s pevanjem. Zbog tih dvostrukih arsina padas u ocima publike iako si vrhunski pevac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA