Posle Milice Pavlović, i Milica Todorović uhvatila bidermajer, pa komentarom stavila do znanja da joj ne smeta što je "sledeća"! (FOTO)

Kako se veruje, ona koja uhvati bidermajer sledeća se udaje

  • 2

Milica Todorović je već godinama u srećnoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, a pitanje koje joj konstantno postavljaju i na koje je već postala imuna jeste kada će se udati.

Pevačica se i sama šali na račun svog bračnog stanja, a nedavno je priznala i da je spremna za ulak u brak sa Milošem, pa svi željno išekuju ovaj njen korak.

U međuvremenu, Milica je na jednoj svadbi uhvatila bidermajer, pa je, prema verovanjima, vrlo moguće da će se to desiti i brže nego što mislimo.

- Uhvatila bidermajer, je l' to znači da sam sledeća? - napisala je Milica uz sliku sa buketom.

Milica Todorović Milica Todorović / Foto: Instagram/milicatodorovicofficial

Inače, samo nekoliko dana pre Milice, tačnije dva, bidermajer je na svadbi uhvatila i njena koleginica i imenjakinja Milica Pavlović, a da li to znači da će se obe možda udati u narednoj, ili pak ovoj godini, ostaje da vidimo.

VIDEO: Milica Pavlović se udaje sledeća!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    20. maj 2019 | 12:27

    Kako u srecnoj vezi ova Milica Todorovic kad je bila sa njim kad je on bio u braku?Ko gradi srecu na tudjoj nesreci,zna se kako zavrsava.

  • M.

    20. maj 2019 | 18:53

    Znala sam jednu koja ih je uhvatila 7...ali se nikada nije udala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA