≫ 

"Došla je pijana i pljunula me!" Glumac Tanasije Uzunović se oglasio nakon incidenta u Narodnom pozorištu!

- Nije bio nikakav udarac. Sklonio sam je jer me je pljuvala u uvo - rekao je glumac nakon incidenta sa balerinom

  • 13

Glumac Tanasije Uzunović (77) oglasio se nakon incidenta u bifeu Narodnog pozorišta koji se dogodio sinoć i rekao da on nije kriv i da nije udario šamar balerini D.K. (31) koja je inače vlasnik bifea u Narodnom pozorištu.

- Došao sam da odigram predstavu "Put u Damask". Bila je strahovita buka. Slavili su zaposlenje u Narodnom pozorištu. Zamolio sam da se utišaju. Oni su igrali po stolovima. Jedan lekar je gledao predstavu i zamolio je da ga sačekam. Nije mogao da uđe u klub. Bila je odlična predstava. Hteo sam da počastim. Bilo mi je žao. Nije prvi put da se dešava u NP. Ostalo je sve isto. Napravili su autobusku stanicu i splav. Zamolio sam kelnericu da se smiri. Došla je gazdarica pijana. Mojih kolega nije bilo mnogo i zamolio sam da smanje buku. Ovo je Narodno pozorište. Pljunula me je. I rekla mi je: "Ti ne znaš koliko ja plaćam zakup i nećeš ti da mi govoriš". Sklonio sam je - rekao je za Kurir Uzunović.

- Nije bio nikakav udarac. Sklonio sam je jer me je pljuvala u uvo. U mojih 77 godina sa operacijom srca i nemam nameru da nikog udaram. Bio sam zgrožen time što se dešava u klubu Narodnog pozorišta. To nije nivo jednog nosioca kulture. Ljudi izbegavaju da dođu tu jer ne znam šta će se desiti. Čekao sam ćerku da dođe po mene i idem kući. Preko puta je kafić koji se zove Teatro, a svi glumci sede tu. Platio sam i krenuo kući. Hvala kelnericima koje su bile tu, dobijale su uvek dobar bakšiš. Ovo mi se nikad nije desila. Ona mi je rekla kad sam je odgurnuo i "Sad ću da ti je*em majku". Kad sam sišao dole sedela je s portirima. Gde ćeš kad ti dođe policija. Sačekao sam ih u kafiću preko puta. Dao sam im svoje podatke - ispičao je glumac.

VIDEO: Narodno pozorište je mesto na kome su stvarale glumačke legende

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gorgeous

    21. maj 2019 | 12:13

    vulgarna i primitivna prostakuša, od narodnog pozorišta pravi vašarište. prazilukovićko nevaspitana, zar te nije sramota njegovih godina, sram te bilo još jednom!

  • Moderno

    21. maj 2019 | 10:19

    E moja legendo, to su naša pozorišta i tu su znači starlete glavne... Ne sklanjaj im se

  • Mara

    21. maj 2019 | 11:07

    Potpuno mu vjerujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA