Kija se gola snimala u kadi dok je uranjala i izranjala iz penušave kupke (VIDEO)

Kristina je seksi snimkom zapalila društvene mreže

  • 54

Kristina Kija Kockar obradovala je pripadnike jačeg pola snimkom iz kade u kojoj se opušta - kako drugačije, nego potpuno gola.

Kristina je napunila kadu penušavom kupkom,  zaronila u istu i izronila, a sve vreme se snimala, što je kasnije objavila na društvenim mrežama.

Kija je ovim snimkom definitivno zagolicala maštu muškarcima i ostavila im prostora da razmišljaju o tome šta bi se desilo da joj pena nije bila saveznik...

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    23. maj 2019 | 17:30

    Kija namerno zeza hejtere! Ništa se ne vidi. a oni se upalili kao hepo kockice! Jako vam je "nebitna" pa je toliko komentarišete!

  • Anaiiz

    23. maj 2019 | 16:54

    Bravo Kija, tako to rade pametne, obrazovane, vaspitane, sa manirima i kulturom devojke ali malo sutra! Ni godinu dana nije na sceni a sve se svodi na golotinju, seksi skandale, dekolte do pupka, svadje sa samom sobom, trpa nos gde joj nije mesto! Super, posigla si mnogo i pokazala koliko vredis a to je jedno veliko Nista- deci saljes poruku da je ok biti tinejdzer i imati odnose u mraku sa nepoznatim tipovima, skidas se non-stop i kacis po mrezama, na nastupima sve seva a deca od 15 godina te gledaju..tuga...

  • Lado

    23. maj 2019 | 20:58

    To Kiki, samo ih pali, neka se nerviraju dusmani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA