Svi detalji glamurozne svadbe Dragane i Miloša: Evo ko će pevati na veselju i koje specijalne želje je imala Džajina ćerka!

Na gala svadbenom veselju koje će biti održano u restoranu elitnog prestoničkog hotela mladenci će okupiti čak 250 zvanica

  • 17

Ćerka fudbalskog asa Dragana Džajića danas će izgovoriti sudbonosno "da" bratu Ane Ivanović, Milošu.

Na gala svadbenom veselju mladenci će okupiti čak 250 zvanica, a mlada će pored venčanice Vere Vang nositi haljinu koju je sama kreirala, kako se navodi, posebna kreacija imaće šlep od čak 4 metra.

Između ostalog, i rodbinu para zasigurno "trese" pozitivna trema. Ani Ivanović nije svejedno - ona na slavlje stiže sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, koji će osetiti čari srpskog veselja.

- Iako se drugi poznati parovi odlučuju na megalomanske svadbe sa čak 500 zvanica, Miloš i Dragana su rešili da to bude manja proslava. Stoga će se na svadbi Miloša i Dragane, koja će biti održana u restoranu elitnog prestoničkog hotela, naći 250 zvanica - rekao je izvor za Blic upućen u organizaciju ovog slavlja.

Dragana Džajić, Miloš Ivanović

Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: ATA Images

- Venčanica koju će nositi mlada stiže iz inostranstva, od čuvene kreatorke Vere Vang, a pre te haljine Džajićeva će nositi još jednu koju je sama kreirala. Napravila je haljinu o kakvoj je maštala kao devojčica i u njoj će izgledati poput princeze. Haljina će imati četiri metra dug šlep i zaista će izgledati bajkovito.

Agencija koja je zadužena za dekoraciju sale učiniće sve da se Draganine želje ispune:

- Miloš je odavno izabrao odelo koje će nositi, a u odabiru mu je pomogla sestra Ana. Enterijer restorana će biti dekorisan po najvišim standardima. Za goste iz inostranstva uveliko je obezbeđen smeštaj u luksuznom hotelu, a na svadbi će se naći veliki broj poznatih ličnosti. Goste će, između ostalih, zabavljati folk zvezda Saša Matić. Porodice Džajić i Ivanović su presrećne zbog venčanja, a gosti polako pristižu u Beograd - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman, jer su ovo sve detalji koje porodice mladenaca drže u strogoj tajnosti.

Dragana Džajić, Miloš Ivanović

Dragana i Miloš, Foto: ATA Images

Zvanice na svadbi uživaće u najboljim i najskupljim pićima, kao i kulinarskim specijalitetima.

- U restoranu hotela u kojem će se odigrati svadbena proslava članova porodice sportskih zvezda, pored toga što će biti dekorisan kao u najlepšoj bajci, zvanicama će biti služena najukusnija i najskuplja hrana, kao i piće. Kako gosti dolaze iz svih krajeva sveta, tako će biti i posluženje. Pričali su da će uzeti meni koji po osobi staje 75 evra - kaže izvor za Blic, a nema sumnje da će se o ovome i te kako pričati.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    25. maj 2019 | 11:03

    Ljudi što ste toliko pakosni? Gde se krećete tamo ćete i sresti srodnu dušu. Lepi i vaspitani oboje i iz dobrih porodica. Srećno!

  • Ssss

    25. maj 2019 | 10:38

    To se nekad zvalo "ugovoren brak izmedju roditelja "

  • Delija Lo

    25. maj 2019 | 09:53

    Srecno mladenci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA