Cecina ćerka na Mikonosu proslavlja 21. rođendan: Novim seksi slikama u minijaturnom bikiniju zahvalila na čestitkama (FOTO)

- Veoma sam zahvalna da vas imam društvo i što me podržavate na dnevnoj bazi i uvek pokazujete ljubav i naklonost prema meni - Anastasija Ražnatović

  • 11
Anastasija Ražnatović, Laza masterklas (kurs šminkanja) Anastasija Ražnatović Foto: Nikola Tomić

Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, danas, 25. maja, proslavlja svoj 21. rođendan. Mlada pevačica, koja trenutno uživa na čuvenom grčkom ostrvu Mikonosu, dobila je pregršt čestitki preko Instagrama, a ona je na istim zahvalila takođe preko popularne društvene mreže.

- Hvala svima na rođendanskim željama! Veoma sam zahvalna da vas imam društvo i što me podržavate na dnevnoj bazi i uvek pokazujete ljubav i naklonost prema meni. Ne mogu svima ponaosob da odgovorim jer vas ima previše. Hvala vam - napisala je Anastasija.

Osim što se zahvalila svima koji su joj čestitali rođendan, Anastasija je objavila svoje nove fotografije u minijaturnom bikiniju gde se vidi kako pozira u bazenu.

VIDEO: Zadrugarima pustili novu pesmu Anastasije Ražnatović, Luna im odbrusila:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA