≫ 

Mirka u fatalnom izdanju sa Vujadinom na venčanju Džajine ćerke i Miloša, otkrila šta će poželeti i pokloniti mladencima (VIDEO) (FOTO)

Mirka i Vujadin stigli su zajedno na glamurozno venčanje Dragane Džajić i Miloša Ivanovića

  • 37

Među zvanicama na venčanju Dragane Džajić i Miloša Ivanovića koje je organizovano za oko 250 zvanica, jesu i Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, koji su oko 18 časova stigli u elitni hotel u kojem se održava venčanje i glamurozno slavlje.

Mirka je stigla u crnoj kratkoj haljini sa perjem i jednostavnim crnim sandalama, i odmah pri izlasku iz automobila zadivila svojim izgledom, dok je Vujadin za ovu svečanu priliku izabrao takođe tamno odelo, ali u kombinaciji  sa belom košuljom i sportskom obućom.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić / Foto: Nikola Tomić

- Poželeću im da imaju zdrav brak i da u tom braku budu stalno nasmejani, onda je sve lepo i u redu. Čak i kad nije, taj osmeh privuče ono dobro - izjavila je Mirka.

- Zbog vas nisu došla deca - našalila se Mirka sa novinarima, a za poklon su, kako je otkrila, mladencima spremili nešto za šta znaju da vole i u šta veruju.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Mirka Vasiljević / Foto: Nikola Tomić

Snimak pogledajte na početku teksta.

Dragana i Miloš izgovorili su sudbonosno "da" oko 19 časova. Mlada je blistala u raskošnoj venčanici i izgledala poput princeze, a sve je bilo ispunjeno cvećem i dekorisano poput prave romantične bajke, za šta je bila zadužena firma Wedding & Events by Svadbena zvona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Braco

    25. maj 2019 | 19:32

    Bas je lepa ova Mirka .

  • Ja

    25. maj 2019 | 22:00

    Nikako ne mogu da shvatim da je zena rodila troje djece. Jos uvijek izgleda kao ona Mirka iz "Mi nismo andjeli 2"... inace vrh riba, moze da rodi jos petoro, na njoj se ne vidi.

  • Ivi

    25. maj 2019 | 23:20

    Mirka prelepa zena ..bas je zgodna,sexy i zraci . Ima nesto autenticno.Nije izoperisana kao vecina zena,sve su iste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA