≫ 

"Zapevaću im ako budu želeli": Aleksandra i Filip Živojinović sa Bobom stigli na venčanje godine (VIDEO) (FOTO)

Bračni par Živojinović i Boba stigli su u elegantnom izdanju na svadbu

  • 8

Aleksandra i Filip Živojinović su oko 18 časova stigli u elitni beogradski hotel, gde će danas pred oko 250 zvanica sklopiti brak Dragana Džajić i Miloš Ivanović.

Aleksandra i Filip, koji su nedavno postali roditelji, došli su u pratnji nekadašnjeg teniskog asa i Filipovog oca Slobodana Bobe Živojinovića, dok je Lepa Brena izostala sa ceremonije.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić Boba, Filip i Aleksandra Živojinović / Foto: Nikola Tomić

Pevačica, koja se porodila 6. marta i na svet donela dečaka Aleksandra, obukla je dugu crnu satensku haljinu sa visokim šlicem i providnim dekolteom, koja je odlično istakla njenu liniju, dok se Filip opredelio za nešto svetliju varijantu - sivo odelo.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić Aleksandra Živojinović / Foto: Nikola Tomić

Aleksandra je otkrila da malog Aleksandra čuva njena mama, kao i to da će zapevati ukoliko Dragana i Miloš to budu želeli.

Osim toga, izjavila je da se Filip i Dragana dugo znaju i druže, te da se može reći da je došla sa mladine strane.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić Aleksandra Živojinović / Foto: Nikola Tomić

- Ne bih htela o tome da pričam, to ću ostaviti za nas - odgovorila je na pitanje kako će savetovati buduću mladu s obzirom da je i sama tek udata žena, kao i da se za svadbu spremala dva-tri sata.

Filip je na slavlje došao sa buketom u ruci, a, kako su otkrili, mladencima su za poklon poneli "koverticu".

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić Filip i Aleksandra Živojinović / Foto: Nikola Tomić

Snimak pogledajte na početku teksta.

Dragana i Miloš izgovorili su sudbonosno "da" oko 19 časova. Mlada je blistala u raskošnoj venčanici i izgledala poput princeze, a sve je bilo ispunjeno cvećem i dekorisano poput prave romantične bajke, za šta je bila zadužena firma Wedding & Events by Svadbena zvona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rada

    25. maj 2019 | 20:06

    Prija izgleda kao Zmaj,obzirom da se porodila pre par meseci..Ode ona u visine.Zavidni mogu da je gledaju iz sopstvene(zablje )perspektive.

  • Marko

    25. maj 2019 | 20:25

    Ova devojka je ziv primer za onu izreku ''rodi me majko srecnog i baci na djubre''. Moze da vam se svidja ili ne ali devojka je uspela i pesme i karijera i muz, sve na nivou. Od deteta sa sela do dame. Bas mi je drago kada vidim da neko ovako uspe u zivotu. Nikome nista lose nije uradila, samo je uspela a vi sto pljujete ste samo zavidni...

  • MS

    25. maj 2019 | 19:38

    Aleksandra iliti Prija lepo peva ali se pokondirila ,umislila da je diva i ponaša se nekako neprirodno , tako da nekako postaje odbojna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA