≫ 

"Ponekad mi, žene, moramo da ućutimo!" Jelena Kostov podržala Mirku Vasiljević!

- Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i pametuju. Baš zbog svega toga, ja sam na Mirkinoj strani - rekla je pevačica

  • 18
Mirka Vasiljevic Foto: Nikola Tomic

Izjava Mirke Vasiljević o tome kako vaspitava svoju ćerku - kako "žena treba znati kada se zaćuti, jer će tako sačuvati brak i dobiti ono što želi" snažno je odjenula i podigla veliku prašinu.

Mnogi su je javno žestoko iskritikovali zbog te izjave, međutim ima i onih koji se slažu sa Mirkinim načinom razmišljanja i podržavaju je, a jedna od njih je pevačica Jelena Kostov.

Jelena Kostov Jelena Kostov, Foto: Nikola Tomić

- Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i pametuju. Baš zbog svega toga, ja sam na Mirkinoj strani. Ona je devojka koja je sve postigla sama. Rodila je troje dece, nastavila da se bavi svojom karijerom, prezgodna je i prelepa, pa šta njoj treba da se zameri. Ponekad mi, žene, moramo da ućutimo - rekla je pevačica koja sve probleme rešava razgovorom.

Ona je priznala i da je ugradila silikone u grudi, a kako kaže, zadnjicu nije korigovala, jer za to nema potrebe.

- Ono što mene sada muči jeste to što me ljudi pitaju da li sam radila nešto za zadnjicom, a to nikada ne bih radila. Ova guza je rezultat mog apetita, ugojila sam se i odmah mi je to otišlo u zadnjicu. (smeh) Inače, svi hvale kako mi je super ovako, a ja sam mnogo tužna jer mi se ne sviđa kada imam višak, iako znam da muškarci to vole. Potrudiću se da smršam do leta - otkrila je Jelena.

Jelena Kostov Jelena Kostov, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Vujadin Savić i Mirka Vasiljević blistaju na venčanju godine

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polgaraHH

    26. maj 2019 | 15:25

    Lepo reče Mirka: Neka vam mozak bude moćnije oružje od jezika, ali eto, graknuše i zinuše na Mirku sve one žene koje samo u svoj jezik mogu da se pouzdaju, kojima je mozak očigledno zakržljao od nekorišćenja. Projekcija je čudo! Bravo za Mirku i Jelenu Kostov! Mozak i jeste jači od jezika, samo ga treba imati :)

  • VESNA

    26. maj 2019 | 15:30

    MIRKA JE JEDNA I NEPONOVLJIVA !! KRALJICA !!

  • Qq

    26. maj 2019 | 16:59

    U Idei banane na akciji 139 dinara a dan pre 129 po redovnoj ceni.Bolje pišite kako nas marketi prave idiotima nego šta kažu dobro situirane žene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA