≫ 

Ana Ivanović snajki Dragani i bratu Milošu za svadbu poklonila "sitnicu" od 2 miliona evra?

Bivša teniserka nije štedela na svadbenom poklonu, a kuća poseduje četiri spavaće sobe i tri kupatila, dnevni boravak i igralište za decu

  • 6
Dragana Džajić, Miloš Ivanović, Ana Ivanović Foto: Telegraf, Nikola Tomić

Dragana, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, i brat Ane Ivanović, Miloš, venčali su se u subotu, 25. maja, u prestižnom beogradskom hotelu, a svadbi je prisustvovalo 250 zvanica.

Bivša teniserka nije žalila kada je u pitanju svadbeni poklon te je odrešila kesu, a kako se priča bratu i snajki navodno je poklonila vilu na Majorki koja vredi 2 miliona evra.

- Ana je bratu i snajki kupila kuću u komšiluku svoje vile, mondenskom naselju Son Vila na Majorki. Dvospratnica ima četiri spavaće sobe i tri kupatila, dnevni boravak i igralište za decu. Košta dva miliona evra - otkriva izvor.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović Dragana i Miloš, Printskrin: Instagram/sandraniketic

On dodaje da su mladenci zaradili gomilu novca na luksuznom venčanju, kom je prisustvovalo oko 250 gostiju.

- Džajka i Miloš su dobili nekoliko umetničkih slika, a svi ostali gosti su im poklanjali pare. I ja sam odneo kovertu. Mislim da niko u nju nije stavio manje od 1.000 evra - ispričao je izvor.

Evo i kako izgleda Anina vila koja se trenutno renovira:

Ana Ivanovic, kuca Ane Ivanovic i Bastijana Švajnštajgera Vila Ane Ivanović na Majorki, trenutno u fazi renoviranja, Foto: Profimedia/Mega Agency

Ana Ivanovic, kuca Ane Ivanovic i Bastijana Švajnštajgera Vila Ane Ivanović na Majorki, trenutno u fazi renoviranja, Foto: Profimedia/Mega Agency
Ana Ivanovic Ana se detetom u vili na Majorki, Foto: Profimedia/Lagencia Grosby

VIDEO: Na venčanje prvo stigli Miloševi roditelji, a onda se pojavila i Ana Ivanović!

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    27. maj 2019 | 13:25

    Kada imas porodicu, koja je skromna, bez skandala, a moze se reci za nase uslove bogata, sta ocekujes? Sasvim je normalno,da ce sestra bratu ili obrnuto, pokloniti nesto, da jazem lepo. Bice Ani brat blizu, vezani su, i treba. To je porodica. Neka su zivi i zdravi, veseli mnogo godina.

  • Ljiljans

    27. maj 2019 | 12:58

    Čime se bave mladenci,šta će da rade na Majorki?Malo mi je bez veze sto se toliko piše o novcu u zemlji gde se borimo za svaki dinar,da platimo račune i obezbedimo deci kakav takav obrok.

  • DOLJANI.-PG.

    27. maj 2019 | 16:10

    SREĆNO VAM BILO MLADI LJUDI. ŽIVJELI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA