≫ 

"Imali su seks za vreme pauza!" Šokantne tvrdnje Eve Ras vezane za snimanje filma "Lepota poroka", a tiču se Petra Božovića i ove glumice

- Njoj se udvarao i ugađao joj, zajedno su bili u apartmanu, a bili su intimni za vreme pauza na setu - rekla je Eva

  • 17

Glumica Eva Ras otkrila je do sada nepoznate detalje javnosti o svom kolegi Petru Božoviću. Eva je ispričala da je Božović bio jedan od najpoželjnijih muškaraca iz njene branše, te da mu ni jedna glumica nije mogla odoleti jer je bio dobar u krevetu.

- Petar Božović i ja smo zajedno snimali film "Lepota poroka" i u to vreme on je bio najveći je*ač, kre*ao je sve devojke u Crnoj Gori, ali i Miru Furlan. Njoj se udvarao i ugađao joj, zajedno su bili u apartmanu, a bili su intimni za vreme pauza na setu - rekla je Eva.

Mira Furlan Mira Furlan, Printskrin: Youtube/RTS

Ipak, to nije bilo sve, Eva je takođe otkrila da tada mladom glumcu Mira nije bila dovoljna, te je zavodio i druge devojke:

- Ali i pored nje, ja sam ga lično videla kako u kafiću sedi sa jednom Crnogorkom, samo što nisu vodili ljubav preda mnom. Žao mi je bilo kad se ugojio, pitala sam ga da li sad može išta da kreše, a on mi je rekao da mu se nikad nisam dopadala, ali da bi mogao da mi pokaže kako još uvek može - ispričala je tada Eva.

Petar Bozovic Petar Božović, Foto: ATA Images

VIDEO: Eva Ras o navodnoj aferi Jelene Karleuše: To je njena privatna stvar, ne znam žene koje nisu varale

VIDEO: Vujadin Savić i Mirka Vasiljević blistali na venčanju godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    27. maj 2019 | 16:43

    Za ovu babetinu bi bilo najbolje da nikad nijednu rečenicu nije progovorila van filma i serija, jer bi ostavila pozitivan trag iza sebe. Ovako će je većina pamtiti samo kao nekulturnu baba-jezicaru, opterećenju sexom.

  • Zorica

    27. maj 2019 | 14:30

    Babi fali kulture malo

  • Tt

    27. maj 2019 | 16:29

    Babetina nekulturna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA