≫ 

Ana Ivanović se oglasila po prvi put nakon svadbe brata Miloša i posle objave da je trudna (FOTO)

Bivša srpska teniserka nije krila oduševljenje

  • 10

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović oglasila se preko društvenih mreža nakon što je pre nekoliko dana objavila da je u drugom stanju. Ona je na svom Tviter profilu objavila fotografija na kojoj se smeje i status sledeće sadržine.

- Preplavljeni smo količinom ljubavi koju smo primili i lepim željama, mnogo hvala svima - napisala je Ana na društvenoj mreži.

Evo i fotografije:

Inače, Ana je u subotu, 25. maja, prisustvovala venčanju i svadbi svog brata Miloša Ivanovića, koji je oženio Draganu Džajić, ćerku fudbalske legende Dragana Džajića. Ivanovićeva, nekada prva teniserka sveta, pokazala je trudnički stomačić kada je stigla u jedan beogradski hotel, gde je i veselje bilo održano.

Ana Ivanović sa roditeljima, Dragana Džajić, Miloš Ivanović, svadba Ana Ivanović stiže na svadbu brata Miloša Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Na venčanje prvo stigli Miloševi roditelji, a onda se pojavila i Ana Ivanović!

Ana je bila vesela na svadbi, a u jednom trenutku je zaigrala sa mladencima, snajkom Draganom i bratom Milošem.

Kao što je poznato, Ana Ivanović se 2016. godine udala za nemačkom fudbalera Bastijana Švajnštajgera, a ceremonija venčanja bila je održana u Veneciji. Bivša srpska teniserka je 2018. godine po prvi put postala majka, kada je na svet donela sina koji je dobio ime Luka.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger venčanje Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger na venčanju u Veneciji Foto: Profimedia/Xposurephotos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nije nego

    28. maj 2019 | 08:36

    Ne mogu da verujem kakvih komentara ima..sada nije lepa?!! A šta treba da radi da bi po vama bila lepa? Da vulgarno izgleda? Zlobni i zajedljivi ljudi su na prvom mestu, nezadovoljni sobom!Prelepa je i slazem se, prava dama!

  • E

    28. maj 2019 | 07:15

    Ovo je dama,a ne ove rijaliti zvezde, iskaču sa svih strana.

  • &

    28. maj 2019 | 07:31

    ona je baš “ Dama”

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA