≫ 

"Preko kreveta gradi karijeru, gazi preko mrtvih da dobije šta želi!" Nikad skandaloznije izjave Tamare Milutinović o Teodori Džehverović

- Ona je u rijalitiju iznela sav prljav veš o sebi. Mislim da je dovoljno pokazala ko je i šta je - oplela je Tamara po Teodori

  • 15

Tamara Milutinović kaže da joj se nekadašnja drugarica Teodora Džehverović po izlasku iz "Zadruge 1" nije ni javila, te da ne postoji nikakva šansa da se njihovo prijatzeljstvo ikada obnovi i nastavi.

Razloga je, sudeći po Tamarinoj priči, mnogo, a Milutinovićeva tvrdi da njena nekadašnja drugarica, sa kojom je bila u bendu "Đavolice", spremna na sve da bi dobila šta želi.

- Moje prijateljstvo sa Teodorom je okončano i ne postoji šansa da se obnovi. Nemam potrebu da komentarišem nekoga kome je bitnije da gleda svoju zadnjicu i misli samo na sebe i zbog svoje pohlepe bez problema bude spreman da izgubi prijatelja. Ta devojka se meni nije javljala otkad je izašla iz rijalitija, pa zašto bih se ja javila njoj? Ona je samo pokazala da je spremna na sve da bi dobila to što hoće. Svašta sam čula, a samo je jedna od priča da je preko kreveta došla danas ovde gde je. Spremna je da gazi preko mrtvih da dobije ono što želi! Možda ima dobar album, ali kakva je ona zapravo pevačica? - pita se Tamara.

Djavolice Đavolice "Đavolice" (s leva na desno) - Gorana Babić, Tamara Milutinović i Teodora Džehverović, Printskrin: Youtube/Neki Novi Klinci

- Da li ste vi nekada bili na nekom nastupu gde peva Teodora Džehverović?! Šta ste tamo čuli? Kako peva? To je sve na plejbek! Kad vidim pevačice koje tako nastupaju, zahvaljujem nebesima što nisam takva. Sve sam postigla zahvaljujući svom talentu i glasu. Pevam isključivo uživo, karijera mi je čista i bez skandala, tako da nema potrebe da komentarišem nekoga ko ni u najmanju ruku ne zaslužuje. Ona je u rijalitiju iznela sav prljav veš o sebi. Mislim da je dovoljno pokazala ko je i šta je - oplela je Tamara po Teodori.

Grand, doček Nove godine, Đavolice "Đavolice" u vreme saradnje i postojanja benda, Foto: Telegraf

Povodom njenih reči oglasila se i Džehverovićeva koja kaže da ne želi da detaljiše o njihovom odnosu.

- Iskreno, ne zanima me šta Tamara priča o meni. Tu sam odavno stavila tačku i, što se mene tiče, neka samo nastavi. Ne bih detaljisala oko toga - rekla je Teodora za Srpski telegraf.

Podsetimo, grupu "Đavolice" je pored Tamare i Teodore činila i Gorana Goga Babić, danas Gačić.

Teodora je tvrdila da su je Tamara i Gorana tokom saradnje "šikanirale i maltretirale", a u "Zadruzi 1" je ispričala i da je jedna od njih dve imala seks sa Acom Lukasom, zarad 2 minuta spota.

Mislila je na Goranu Babić, danas udatu za pevača Marka Gačića.

VIDEO - Tamara Milutinović oplela po bivšoj drugarici: Teodora Džehverović da prestane da se folira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Talas

    29. maj 2019 | 11:42

    Devojko bolje cuti i pokri se usima,Teodora je za tebe institucija,sve to sto si izrekla za Teodoru bice da je obrnuto da to vazi za tebe a Teodora je kulturna i fino vaspitana devojka.

  • odrasti Tamara

    29. maj 2019 | 12:12

    Koliko ja mogu da primetim draga Tamara ti si ta koja svako malo "oplete" po Teodori i zarad toga dobije koji naslov u medijima. Teodora tebe kao ni tvoju kumu, a niti bilo koga drugoga ne uzima u usta. Devojka se bavi isključivo svojom karijerom, taj reality je iskoristila na najbolji mogući način. Snimila album i još par spotova pre albuma, konstantno radi, svaki petak i subotu je bukirana. Ako si ti već toliko srećna i ispunjena u svom životu čemu potreba da se baviš nekim ko ti je po tvojim sopstvenim rečima nebitan i pri tom toliko loša osoba? I zašto bi se nakon svega Teodora tebi uopšte javljala?!

  • Totti

    29. maj 2019 | 12:19

    Za ovu Tamaru nitko ne zna osim nje i njene porodice.Djevojke nema na mapi jedino kad pljuje po uspjesnijim kolegicama.Jako losa i ljubomorna osoba.Teodora se i u rijalitiju i nakon njega pokazala u najboljem svjetlu,radi i suti,u nikoga ne dira.Naravno da uspjeh boli kad imas jednu pjesmu u karijeri,a imas preko 25 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA