Sada su najpopularniji bend! Ova atraktivna pevačica nekada je bila stalni član popularnog benda! (FOTO) (VIDEO)

Atraktivna Maja, svoju muzičku karijeru počela je sa 17 godina i to u "Magla bendu"

  • 2

Neretko nas iznenade informacije koje saznamo o javnim liučnostima koje svakodnevno pratimo. Kada su vrhunac svoje popularnosti dostigli pesmom "Samo se noćas pojavi", gotovo svi su, bar do sada, na pravi način upoznali članove "Magla benda".

Iako "Magla bend" postoji već nešto više od 10 godina, gotovo nepoznat podatak je to da je do pre samo tri godine, stalni član njihovog benda bila pevačica Maja Trumbetaš, inače u muzičkim krugovima svima dobro poznata kao odlična pevačica i supruga jednog od najcenjenijih gitarista Petra Trumbetaša, muzičara koji je radio velike muzičke projekte najvećih zvezda i gitirasta kog na sceni možete videti kao muzičku podršku velikih regionalih zvezda.

Atraktivna Maja, svoju muzičku karijeru počela je sa 17 godina i to u "Magla bendu". Nakon gotovo deceniju saradnje, sa momcima iz benda razlišla se u prijateljskim odnosima i svoju muzičku karijeru rešila da gradi samostalno.

Magla Bend i Maja Maja Trumbetaš Foto: Promo

- Ništa nije lako, a ništa nije nedostižno! – poručila je kratko pevačica koja će uskoro predstaviti svoju drugu pesmu, nakon što je kako i sama kaže "probila" led na muzičko nebo Srbije svojom prvom pesmom koju inače potpisuje Saško Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA