≫ 

Tika Stanić otkrio da je sujeveran, pa ispričao na koju nenormalnu stvar je zbog toga naterao ljude pre jedne premijere

- Imao sam nekad ta sujeverja, imao sam srećne majice, ali za sada samo još uvek sujeverno nikada neću na glavni ulaz u pozorištu, uvek ću uči na sporedni ulaz - kaže Tika

  • 0

Tihomir Tika Stanić nekada je bio vrlo sujeveran, do te mere da su ljudi u Herceg Novom, tokom jedne premijere, morali da otkuju zakovana vrata, jer on na druga nije želeo da uđe.

- Imao sam nekad ta sujeverja, imao sam srećne majice, ali za sada samo još uvek sujeverno nikada neću na glavni ulaz u pozorištu, uvek ću ući na sporedni ulaz. U detinjstvu, u mladosti mi se desila da sam ušao na glavni ulaz pre jedne premijere, inače tu premijeru sam igrao sa velikom tremom, imao sam osećaj da sam sve uništio i bilo mi je jako teško. Čak ni aplauz nisam čuo - rekao je Tihomir.

- Službeni ulaz pozorišta u Herceg Novom je bio zakovan, pa su morali da otkuju, jer neću da uđem na glavni, znači tu sam malo sujeveran - istakao je Tika Stanić za Premijeru.

VIDEO: Tika Stanić: Upoznao sam odlične policijace, i opasne kriminalce, svi su mi pomogli da napravim lik Marjanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA