Igrači Intera se provodili na prvoj "Model’s out party"

Petak u Beogradu je dobio potpuno drugačiju dimenziju

  • 0
Splav Money Foto: Promo

Petak je postao omiljen svima iz drage nam prestonice zbog fenomenalnih r'n'b žurki koje se organizuju petkom na splavu "Money" a ovaj je bio poseban iz razloga što se održala prva "Model’s out" žurka.

Splav Money Foto: Promo

Ova žurka održavaće se jednom mesečno i imaće za cilj da bira svakoga meseca najlepšu devojku koju će očekivati vredne nagrade.

Splav Money Foto: Promo

Na splavu ste mogli videti poznate iz raznoraznih branši. Definitivno veliki obožavaoc ove muzike kao što je Leon, nije zaobišao prestonički splav. U potrazi za dobrim provodom na splav su dosli Branislav Lečić i Sergej Trifunović, koji su se sa društvom provodili do ranih jutarnjih sati.

Splav Money Foto: Promo

Pevačica Teodora Dzeferović, takođe je odlučila da baš na ovom splavu provede ludu letnju noć, sa dragim prijateljem fotografom Dušanom Petrovićem kao i Danijela Karić sa suprugom Ivanom Mileusnićem.

Splav Money Foto: Promo

Takođe je poznato da sportisti vole ovu vrstu muzike, a budući da se na ovom mestu može čuti najkvalitetniji zvuk ovog muzičkog pravca, dobru zabavu nisu želeli da propuste igrači Intera Ivan Perišić kao i host žurke koji je bio fudbaler Montpeljea Mihajlo Ristić.

Splav Money Foto: Promo

Ako niste posetili splav Money do sada, budite sigurni da čim kročite shvatićete zašto je ovo mesto posebno i drugačije od ostalih.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA