Goca Tržan došla na suđenje, Ivan se nije pojavio: Treba da joj plati 500.000 dinara

Pevačica se danas u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu pojavila sa svojim advokatom

  • 5

Pevačica Goca Tržan tužila je svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu.

Goca i Ivan imali su suđenje danas u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, na kojem se Marinković nije pojavio iz, za sada, nepoznatih razloga.

Ivan Marinković, Parovi Ivan Marinković, Printskrin: TV Happy

Međutim, njegovo odsustvo nije uticalo da se ročiste održi, pa se pevačica u pratnji svog advokata Branislava Bogdanovića zadržala oko pola sata u sudnici.

Povod Gocinog prisustva je treća krivična prijava koju je podnela protiv bivšeg supruga zbog neplaćanja alimentacije za njihovu ćerku Lenu, a dug iznosi oko 500.000 dinara.

Koncert Jelene Tomašević Goca Tržan, Foto: Nikola Tomić

- Ivan se nije pojavio, ali to nije bio razlog za odlaganje. Ovo je krivični postupak za delo nedavanje izdržavanja. Naglasio bih da je ovo 3. krivični postupak koji se vodi. Imamo 2 postupka gde je Ivan proglašen krivim i osuđen na uslovnu kaznu. Nije isplatio ni dinara od momenta razvoda, imao je dve upate od majke i jednu je uplatio učesnik rijalitija - rekao je Gocin advokat Branislav Bogdanović.

Otkako su se 2011. godine razveli, Marinković nije dao nijednu ratu, osim što je njegova pokojna majka jednom uplatila manji iznos, dok je drug put bivši učesnik "Parova" Alen Azarić uplatio 500 evra za njega.

Alen Azarić Alen Azarić, Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Ivan obećava da će po izlasku iz rijalitija dati novac, ali od te priče za sada nema ništa.

- Obavezuje se da isplati sve alimentacije kada izađe, ali dosad to nismo doživeli. U javnosti stvara sliku sažaljenja, a Gocu kao zlu ženu, koja želi da mu uzme imovinu i ostalo. Znam od početka kako je išlo, to nije istina - dodao je advokat za Kurir.

VIDEO: Miljana sa Željkom u rukama pozdravila Gocu Tržan i njenu ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    12. jun 2019 | 16:25

    A tek Miljana koliko ce da mu uzme 😂😂😂

  • DARKO 100%

    12. jun 2019 | 16:21

    Neznam je licno kakva je persona jedino da je dobra pevacica koja je opevala jedan segment njenog zivota u pesmi VOLELA SAM SKOTA!😉

  • Ena

    12. jun 2019 | 21:01

    Pretukla ga devojka pa ne moze od sramote da se pojavi pred bivsu suprugu a i pred sud.Naravno svi vidimo sta je on sebi dopustio a i sta se prikazuje na tv .Nije ni on citav ali nasilje se nesme dozvoliti ni nad kim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA