≫ 

"Psihički me maltretirao, za sve su znale moje kolege!": Andreana Čekić progovorila o torturi koju je trpela u braku (VIDEO)

- Za sve su znali Ana Sević, Darko Lazić Slađa Alegro, Đani i njegova supruga Slađana. Znalo se to negde i svi oni su mi rekli da ih ne iznenađuje što se razvodim - rekla je pevačica

  • 7

Pevačica Andreana Čekić na proslavi 18. rođendana sina Bobana Rajovića pojavila se u pratnji dečka Marka Miloševića pored koga se, kako je rekla, oseća kao najsrećnija žena na svetu.

Andreana nije skidala osmeh sa lica dok ju je za ruku držao Marko, a onda je stala pred kamere i sa knedlom u grlu progovorila o zlostavljanju koje je pretrpela od još uvek zakonitog supruga Ivana Miladinovića od koga će se, kako je naglasila, uskoro razvesti.

- Kolege su me podržale. Za sve su znali Ana Sević, Darko Lazić Slađa Alegro, Đani i njegova supruga Slađana. Znalo se to negde i svi oni su mi rekli da ih ne iznenađuje što se razvodim. Bili su prisutni baš kad smo nas dvoje bili u klinču, tako da su znali i poželeli mi samo sreću. Trpela sam psihičko maltretiranje, nije me napadao fizički. Žena kao žena se uvek nada da će biti bolje i kada shvatiš da nije tako, onda ideš dalje i trudiš se da ostaviš to za sobom - rekla je Andreana.

Andreana Čekić Andreana Čekić, Foto: Nikola Tomić

Andreana ne krije da jedva čeka da se i zvanično razvede od Ivana, sa kojim nemam nikakvu komunikaciju.

Čekam da potpiše razvod i nadam se da to biti što pre. Nikakav kontakt nemamo lično, komuniciramo preko advokata i kada me on pljuje preko medija - objasnila je pevačica.

Priča se da se Darko Lazić vratio porocima, ali njegova kuma Andreana ne veruje u te priče, već sa nestrpljenjem očekuje slavlje povodom rođenja njegovog naslednika.

- Darko se vratio na muzičku scenu. Za poroke zaista ne znam i ne verujem da će im se vratiti. Stvarno sam ponosna na njega, radi na pesmama, a uskoro će i da postane tata. Već sam spremila poklon za bebu, jedva čekam da se Marina porodi - rekla je.

Razgovor sa Andreanom pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. jun 2019 | 21:07

    Ja bi vas sve na poljoprivredno dobro!jer rad je stvorio coveka!

  • Igor

    12. jun 2019 | 20:51

    Jadna naivna........ pa uzvratila istom merom umesto iste sekunde da se razvede! Moju tetku je buduci muz udario jednom i iste sekunde smje otkazala svadbu koja je bila zakazana za 2 nedelje. A danas ove sve neke zrtve a gore od muskaraca

  • N.N.

    12. jun 2019 | 21:37

    Polusvet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA