≫ 

Evo koliko hiljada evra mesečno Baka Prase zaradi kao najpopularniji srpski Jutjuber!

Bogdan na Jutjubu ima neverovatan broj sabskrajbera - čak više od milion i 227.000 njih

  • 47

Oni su svojom popularnošću pretekli neke od velikih domaćih i regionalnih zvezda, pa njihovi Jutjub kanali imaju daleko više sabskrajbera od pop i folk zvezda.

Oni su Jutjuberi, klinci koji mahom nemaju više od 20 i kusur godina, a najpopularniji među njima verovatno je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

Bogdan masu koja ga prati "kupuje" duhovitim snimcima, a na Jutjubu ima neverovatan broj sabskrajbera - verovali ili ne, čak više od milion i 227.000 njih!

Baka Prase Broj sabskrajbera na Jutjubu, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Kako se priča, Bogdan godišnje zaradi više od 52.000 dolara, što je na mesečnom nivou oko 4.333 dolara, odnosno oko 3.835 evra, navodi Scena.

Na Instagramu, Bogdana prati više od 584.000 ljudi. S tim u vezi, pored zarade od Jutjuba, Bogdan odlično zarađuje i od reklama.

Primera radi, jedna objava na storiju popularnih domaćih Jutjubera nije ispod 500 evra, a o pojavljivanjima na događajima, promocijama, te većim reklamnim kampanjama da ne govorimo.

Baka Prase Baka Prase, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Bogdanov otac Nenad je đakon, a kako smo pre nekoliko nedelja ekskluzivno objavili, ono o čemu se ćutalo jeste podatak da je nekada bio u braku sa Oljom Bećković (više o tome OVDE).

Ipak, Nenad o tome ne želi da govori.

Ja imam samo jedan, i to crkveni brak sa mojom suprugom. Sve pre ovog mog braka crkvenog je praistorija. Sve je praistorija, ja živim sadašnjost - rekao je Nenad Ilić.

VIDEO: Stampedo u Srbiji zbog Bogdana Ilića, morala je čak i policija da interveniše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даре

    13. jun 2019 | 12:36

    Одгледо сам пар клипова овог малог кловна,и не могу да верујем да је он клинцима смешан..али није то до њега него до те несрећне деце.верујем да је приватно нормалан момак али мора да се мајмунише да би успео у томе што ради..

  • Risbo

    13. jun 2019 | 10:14

    Ajmo hejt sad. Sta cete naci? Jel POREZ problem kao kad se pise o zaradi pevaca? Evo recu vam ja sta je problem. To sto decko sa nepune 23 godine zaradjuje mnogo vise od vas mnogo starijih od njega. To je problem. Da vas pitam nesto, da vase dete radi to sa jutjubom i donosi u kucu tako lepe pare, sta biste mu rekli? "nemoj to da radis propada nam drzava zbog takvih kao ti"? Ili tako nesto na taj fazon kao sto cete sad komentare da pisete? Ili bi ste cutali i zahvaljivali Bogu i bili zahvalni za to je vase dete skontalo da POSTENO zaradjuje tako lep novac u ovakvoj drzavi.

  • ...

    13. jun 2019 | 11:38

    Ne radi se o ljubomori, nego o nepravdi. Specijalisti koji spasavaju ljudima zivot imaju 3 puta manju platu, a ovaj se majmunise na netu i zaradi boga oca. Kada svi doktori i specijalsti budu otisli, lecice nas ovakvi poput njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA