Mikiju Đuričiću preti 5 godina robije? Evo šta kaže advokat

Đuričić je u sredu, 12. juna, saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, nakon što je fizički nasrnuo na dve učesnice Zadruge

  • 36
Miki Djuricic Mikija Đuričića policija dovodi u sud 12. juna, Foto: Telegraf

Mikiju Đuričiću preti kazna zbog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić u rijalitiju.

Ovim povodom sada se oglasio advokat Vićentije Darijević, inače prijatelj i advokat Kristine Kockar, koji je objasnio da postoji osnovana sumnja da su u radnjama ovog lica ispunjena obelažja dva krivična dela Nasilničkog ponašanja iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika Republike Srbije.

Miki djuricic vma Miki, Foto: A. Nalbantjan

- Dakle, nasilničko ponašanje izvršeno i prema Suzani, kao i prema Nadeždi. Za ovo krivično delo preduzima se krivično gonjenje po službenoj dužnosti od strane nadležnog osnovnog javnog tužilaštva. Za krivično delo iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika, propisana je kazna zatvora u rasponu od 6 meseci do 5 godina. Zakonik predviđa i eventualnu mogućnost da se za ovo krivično delo izrekne i blaža krivična sankcija od zatvorske kazne, poput uslovne osude. Da li će neko biti oglašen krivim za krivično delo, koja će eventualno vrsta i težina krivične sankcije biti izrečena, zavisi od odluke samog suda, odnosno od svih onih činjenica i okolnosti koje utiču na utvrđivanje eventualne krivice okrivljenog, kao i vrstu krivične sankcije, što se sve utvrđuje u krivičnom postupku - rekao je Vićentije za Srbiju Danas.

VIDEO: Miki izbačen iz Zadruge jer je pljuvao i udarao žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dak

    13. jun 2019 | 12:14

    Zasto Tomovic nije uhapsen?Pa i on je udario Aleksandru?

  • ?

    13. jun 2019 | 12:16

    Pa to je sve rijaliti, zar nisam u pravu, ako se ne tuku ili ne pljuju izgovaraju najteže uvrede, produkcija ih osudjuje da nisu zanimljivi, jer navodno narod voli da gleda kako se svadjaju i tuku.Pogledajte i parove, kako Jelena tuce Ivana Stefanovic ne reaguje, zato sto je žensko, i može da bije, pa kad naleti na pravog, e onda je nasilje. Svaki vid nasilja treba kazniti po istom zakonu, nebitan je pol.

  • Aca

    13. jun 2019 | 11:31

    Napokon je tamo gde je odavno trebalo!!! Pustali su ga,gledali kroz prste ali sad je dosta! Umislio da je bitan i nedostizan ali se debelo zajebo! BRAVO ZA NASU POLICIJU I PRAVOSUDJE!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA